ronaldinjo 75
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.07.2021
- Poena
- 85
Stavili najnebitniju kameru?Vidim koliko znaš o svemu šta su stavili u ovaj midrange mob.Kamere su za ovaj cenovni rang izvanredne.5x telefoni periskop kamera ubija na mesto,ali bukvalno.Čak i do 10x ne gubi na kvalitetu.A reci da je najnebitniju je totalna budalaština.6,83 amoled ekran,144Hz.Mediatek dimensity 9400+,12/512 memorija.12 nit panel,90 w punjenje.I tebi sve ovo ne valja za taj cenovni rang.Pa ja ne znam šta bi ti hteo više od ovoga,obzirom na cenu imaš flagship karakteristike bukvalno.Jedino što nekome veličina odgovara a nekome ne.Ja lično volim veće ekrane i to je moj izbor.Cene?Cene diktira tržište,jer je sve poskupelo pa i memorija zbog AI lepo je Peca u jednoj recenziji rekao početkom godine da ćemo pričati za 6 meseci o cenama.I evo ti je što je.Za ovu cenu trenutno ćeš na našem tržištu teško naci bolji uređaj sa ovakvim specifikacijama.Čačkah malo 15t obican danas u poslovnici dok sam cekao red. Po meni je ono idealna veličina telefona. Šteta što i pro model nije onih gabarita. Idealan midrejndž telefon, ali cenovnu politiku šaomija bolje da ne komentarišem više. Klasičan midrejndžer za 550e najniža cena na oglasima? Wtf. Misle stavili 5x najnebitniju kmeru i sad će raja da se lepi ko muve na g. Ne znam, možda grešim...ali uopšte mi se ne sviđa pravac u kom ide xiaomi. A šteta, baš fin telefončić ovako generalno...