Šta je novo?

Xiaomi 17T / 17T Pro

• Začetnik teme Začetnik teme DZOSUA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čačkah malo 15t obican danas u poslovnici dok sam cekao red. Po meni je ono idealna veličina telefona. Šteta što i pro model nije onih gabarita. Idealan midrejndž telefon, ali cenovnu politiku šaomija bolje da ne komentarišem više. Klasičan midrejndžer za 550e najniža cena na oglasima? Wtf. Misle stavili 5x najnebitniju kmeru i sad će raja da se lepi ko muve na g. Ne znam, možda grešim...ali uopšte mi se ne sviđa pravac u kom ide xiaomi. A šteta, baš fin telefončić ovako generalno...
Stavili najnebitniju kameru?Vidim koliko znaš o svemu šta su stavili u ovaj midrange mob.Kamere su za ovaj cenovni rang izvanredne.5x telefoni periskop kamera ubija na mesto,ali bukvalno.Čak i do 10x ne gubi na kvalitetu.A reci da je najnebitniju je totalna budalaština.6,83 amoled ekran,144Hz.Mediatek dimensity 9400+,12/512 memorija.12 nit panel,90 w punjenje.I tebi sve ovo ne valja za taj cenovni rang.Pa ja ne znam šta bi ti hteo više od ovoga,obzirom na cenu imaš flagship karakteristike bukvalno.Jedino što nekome veličina odgovara a nekome ne.Ja lično volim veće ekrane i to je moj izbor.Cene?Cene diktira tržište,jer je sve poskupelo pa i memorija zbog AI lepo je Peca u jednoj recenziji rekao početkom godine da ćemo pričati za 6 meseci o cenama.I evo ti je što je.Za ovu cenu trenutno ćeš na našem tržištu teško naci bolji uređaj sa ovakvim specifikacijama.

Da ne ulazim dalje u nepotrebnu raspravu...nešto mi tvoj ton konverzacije hoda po nervima. Elem ja sam u prethodnom postu mislio naravno na 17t ne na 15t kako sam napisao (sto je i logicno jer je ovo tema za 17t seriju). Znači obican 17t. Ove specifikacije koje navodiš nemaju veze ni sa 15t ni sa 17t. Dakle govorim obicnom 17t modelu a ne o pro modelu. I za ove pare nema cak ni 512gb vec 256gb. Razmisljam nesto 550e za 17t 12/256 i to cena na oglasu naravno...maloprodaju bolje uopste da ne pominjem. Ne deluje mi nikako primamljivo. Sa moje tačke rezonovanja...neko možda ima potpuno drugi stav. Poštujem.

Da ne ulazim dalje u nepotrebnu raspravu...nešto mi tvoj ton konverzacije hoda po nervima. Elem ja sam u prethodnom postu mislio naravno na 17t ne na 15t kako sam napisao (sto je i logicno jer je ovo tema za 17t seriju). Znači obican 17t. Ove specifikacije koje navodiš nemaju veze ni sa 15t ni sa 17t. Dakle govorim obicnom 17t modelu a ne o pro modelu. I za ove pare nema cak ni 512gb vec 256gb. Razmisljam nesto 550e za 17t 12/256 i to cena na oglasu naravno...maloprodaju bolje uopste da ne pominjem. Ne deluje mi nikako primamljivo. Sa moje tačke rezonovanja...neko možda ima potpuno drugi stav. Poštujem.
Ok,moja je greška.Prebacio sam se na 15t pro seriju.No ako je obican 17t onda ima logike i plus 12/256.Ali za 5x telefoto periskop grešiš.Nikakva loša namera nije bila ali što se 15t pro tice a i 17t pro,za taj novac bolje nema.E,sad ko šta voli.A to što ti hoda po nervima,nije mi namera bila.Jedino ako je problem u tebi,sa moje strane ništa loše.Jesam malo oštrije osuo paljbu.Ali kažem,opet ništa loše...Moje izvinjenje na kraju krajeva.

Krenuli pokloni...

26 06 2026 001.webp

Zna li neko kako ostvariti produzenu garanciju za poklon? Sad ne rade pa ne mogu da ih pitam.

Posle koliko vremena vam je stigla potvrda da je sve ok sa prijavom za poklon tj. TV,poslao sam podatke pre 3 dana i stiglo mi je potvrda da su primili,a ne i da je usvojena?

Posle koliko vremena vam je stigla potvrda da je sve ok sa prijavom za poklon tj. TV,poslao sam podatke pre 3 dana i stiglo mi je potvrda da su primili,a ne i da je usvojena?
Drug rano ocekujes...meni potvrdili posle 16-17 dana.
@NortGate jesi ti dobio neki racun uz tv?
Ja nista,a hteo da registrujem tv za produzenu garanciju

Poslednja izmena:
Kamera je bolja na ovom od 600 pro,čak i 15t je ima bolju kameru i od 400 pro a mala razlika je u 15t i 17t.Gotovo mizerno mala Mediatek je odličan u zadnjih par godina,tako da ti ne pije vodu komentar.A i izrada nije uopšte loša.
ja sam samo prokometnarisao ono sto sam video svojim ocima. sto se zadnjih kamera tice, u redu, nije dovoljno uporediti kamere u prodavnici, sto se prednje tice, sam senzor je objektivno bolji na honoru, na papiru i uzivo.

ja sam samo prokometnarisao ono sto sam video svojim ocima. sto se zadnjih kamera tice, u redu, nije dovoljno uporediti kamere u prodavnici, sto se prednje tice, sam senzor je objektivno bolji na honoru, na papiru i uzivo.
Ja nisam ni upoređivao u prodavnici.Vec Honor 400 pro ima supruga a ja 15 t pro.I bolje su kamere na 15 t pro dosta,i realnije boje daju,dok Honor previše ima saturaciju i baš dosta jaku AI obradu,dok je kod Xiaomia to dosta realnije i ne meša se AI toliko kao kod Honora.I 600 pro je proveren kod druga,sa 15t pro,meni je lično bolje ono što fotka Xiaomi.Mob fotografija mi je pasija vec 9 godina,tako da mi je dosta realnije ono što vidim na Xiaomi telefonu.Toliko o tome od mene.

Ja nisam ni upoređivao u prodavnici.Vec Honor 400 pro ima supruga a ja 15 t pro.I bolje su kamere na 15 t pro dosta,i realnije boje daju,dok Honor previše ima saturaciju i baš dosta jaku AI obradu,dok je kod Xiaomia to dosta realnije i ne meša se AI toliko kao kod Honora.I 600 pro je proveren kod druga,sa 15t pro,meni je lično bolje ono što fotka Xiaomi.Mob fotografija mi je pasija vec 9 godina,tako da mi je dosta realnije ono što vidim na Xiaomi telefonu.Toliko o tome od mene.
ai obrada se moze iskljuciti

Ljudi kako bre da namestim da mi zvoni sms kad je ekran ugasen...meni zvoni samo ako je upaljen ekran?
Sta u podesavanjima da radim?

Dobih i ja danas ovo obavestenje.

Prilozi

• Screenshot_2026-07-01-21-12-58-742_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-07-01-21-12-58-742_com.android.chrome-edit.webp
    33.6 KB · Pregleda: 5
Nazad
Vrh Dno