Šta je novo?

ATI Catalyst/AMD Crimson - diskusija, pitanja, linkovi

S obzirom da je problem da kažem unikatan i od toliko korisnika da samo ti imaš problem, verujem da ima tu nešto drugo, nego da je samo do njih.

Vrlo moguće ali ne znam šta, grafika nije ok, CPU? Sve ostalo radi, testirao sve, nisam probao drugo napajanje ali na njega nisam sumnjao jer prolazi OCCT power test (Bequiet staro 3 godine). U svakom slučaju eto ako neko bude imao sličnih problema može svašta da proba, meni samo stari drajver rešio.

Jesi probao komponentu po komponentu da zamenis? Mislim ako imaš mogućnosti?

Govorim iz razloga da su najavili FSR4 za 6000 seriju, a to će biti dodatan boost u performansama, a za to ćeš morati nove drajvere 🙂

Ne videh poruku, pa nisam, odradio test RAM memorije, test grafičke, CPU ono što može, jednostavno noviji drajveri od neke verzije na ovoj mašini imaju neki problem sa zvukom i to je to. Noviji drajver za zvuk nema (2021), chipset i drajver za grafiku menjao ali ne pomaže.
Što se tiče FSR to ne koristim jer ne igram igre, ako i kada bude bio prebaciću sinu ovu a od njega da uzmem RX5700 praktično iste snage ako za nju ne bude bio FSR pošto on igra igre. Ja najzahtevnije što koristim je snimanje video mix-a pomoću Virtual DJ-a, eventualno analiza STEMS-a (separacija vokala, instrumentala i ostalo pomoću VDJ, to radi preko grafičke), nešto amaterski obrada slika i ponekad videa ali to sam prestao jer me smara.

Smejurija od drajvera. Od prethodne 4 verzije, jedna radi iole normalno (26.6.1).

Error code 43 sa 26.6.2 (da da, odradjen DDU itd)

Prilozi

• Screenshot (30).webp
    Screenshot (30).webp
    38.2 KB · Pregleda: 21
Nazad
Vrh Dno