Koji tip bajsa i kojom putanjom?Šta ja da kažem, sa 105kg. 🙂 bio na Košutnjaku juče, uspeo sam da izguram ali iskreno pakleno je bilo baš. Nije baš naivan uspon kako sam mislio. Hteo sam popeti još jedan krug ali nisam imao vremena, ali moraću da se navežbam, pošto planiram raditi neke ture na kojima imansličnih uspona.
@svi
Kako se inače kotira onaj uspon kod Banstola?
Ja sam vala tu gurao dobar deo, mada ocekivano.it's fine
Slicne smo kilaze pa rekoh da vidim kako se kotiram 🙂.All-road bajs, nešto između drumaša i gravela. Išao od Topčiderske stanice, pored restorana Košuta pa uzbrdo prema filmskom gradu. Mada mislim da me Komoot sprda, jer piše da je easy, a uspone koje je procenio kao hard sam lakše popeo..
Ako neki uspon možeš da popneš peške, možeš i biciklom, samo je potreban dovoljno lagan prenos.

Da li slucajno znas da li moze da se prodje trasom stare pruge petr-sr kamenica mtb biciklom ili peske ili je zaraslo?znam, isao tuda davnih dana kada sam isao u osnovnu skolu 🙂
znam da se nesto radilo oko toga, ali nisam isao tuda godinama. mislim da je neki plan da se napravi bici staza i preko onog podvoznjaka na kraju Petrovaradina ka BukovcuDa li slucajno znas da li moze da se prodje trasom stare pruge petr-sr kamenica mtb biciklom ili peske ili je zaraslo?
Može i Golubac, ali ovaj put smo se odlučili za ovu rutu. Sad smo se aktivirali i pravićemo grupne vožnje sa obe strane Dunava. Meni radi link.Ne radi link.
Inace je region prelep. Steta sto ne moze da se ukombinuje i Golubac.
Radi link, kratak obrazac za prijave.Ne radi link.
Inace je region prelep. Steta sto ne moze da se ukombinuje i Golubac.
Neki besplatan hosting, trebalo bi da je bezbedan. Pitao sam AI za kod ovog aes ključa i dao mi je ovo:Aha, mislio sam da je do ad blokera, ali nije, on ga pusta, AV ga blokira
Feature:Online Threat Prevention
We blocked this dangerous page for your protection:https://dfc.gt.tc/aes.jsThreat name: Trojan.GenericKD.80589575Dangerous pages attempt to install software that can harm the device, gather personal information or operate without your consent.
Nije tema, ali eto, proveri sa hostingom ili sta god

Vidim ovo, znam za slaviju, ali je bas dosta duze. A za suprotan smer kako ides (od prokopa KA savi) ?Ili preko mostara prema Nemanjinoj pa da se spustiš dole i onda nastaviš pravo prema novoj ulici koju su spojili sa Galerijom, ili da ideš sigurnijom opcijom trotoarom do stanice pa da pređeš preko one pasarele, ali opet moraš ulicom do Galerije. Nije toliko strašno, šta znam. To mi je najsigurnija opcija za sad. Ovuda se stalno penjem. Pogledajte prilog 543460
Kad se vozim Bulevarom, nemam strah od auta iza mene, samo od auta ispred mene, parkiraju se na stazi, izleću sa parkinga bez da gledaju, iz sporednih ulica.. Duža aali sigurnija ruta je Bulevarom do Slavije, pa se spustiš niz Nemanjinu pa do BW, pa imaš stazu sve do Ade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari