Jel ima neko preporuke gde mogu (osim Avale) u Beogradu da vežbam uspon u intervalima? Staza od Prokopa do Banjice mi je skroz lagana, ali ne znam kakva je situacija kod Topčidera / Košutnjaka, gde se tamo nalazi staza, kakav je uspon...?

Da ga vodiš na Frušku Goru? 😄navrati do NS 😀
Nisam još uvek probao Avalu. Hteo sam nešto bliže odakle mogu otići biciklom sa NBG. I hteo sam da radim tipa neke kratke intervale, kilometar do dva, da steknem kondiciju i veštinu na usponima. Pitao sam AI, kaže Topčiderski park ili Košutnjak - Filmski grad ali baš mi nešto frlja sa lokacijama.
Gde je tačno to u Velikoj Moštanici, može neka ruta?

svuda po Vojvodini, nije da ne vozim po Fruskoj uopste 🙂 ipak vozim malo vise od godinu dana bajs 🙂P.S. Kolega, gde voziš ako ne po lepotici Fruškoj 😃
Smem te pitati koliko imas godina? Meni ovo puno pa ili si mnogo mladji ili ja nemam kondicije.
Nema staze ali ja nabijam kondiciju isto tom stazom pored Prokopa pa sve gore do američke ambasade.Jel ima neko preporuke gde mogu (osim Avale) u Beogradu da vežbam uspon u intervalima?
Znaš lika kome piše Yugo na biciklu? Mislim da ima 71 godinu, redovno vozi brevete od 200km. Povremeno vozi sa TCT.Ako si pratio temu, video si da povremeno vozim sa ekipom koja se zove TCT. Najstariji vozač je prošlog septembra napunio 80 godina. Prošlog leta smo jednom prilikom išli u Zornića kuću i mislim da je on obišao uspon Velika Moštanica, već je išao preko Umke, malo više kilometara, ali blaži uspon.
Sreli se kasnije i nastavili zajedno. Ja sam taj dan izašao na tipa 120 ili 140km, ne mogu sada da prepoznam vožnju, a on je imao i više. Društvo preko Umke mu je pravio drugi vetaran, 70+, koji bi nas pokidao na Moštanici uzbrdo, nego nije hteo ovog da pusti samog.
Nadji neku ekipu, ili bar jednu dve osobe, nekoga ko već vozi, da te pejsuješ, da ti daje ritam. I u društvu kilometri prosto nestaju.
Ili nekoga kao ovaj drugar čiji sam (izlomljen) bajs kačio gore, tako diskretno pridje vozaču koji je u problemu, stavi mu ruku na ledja, kao da se oslonio, a zapravo doda taman toliko da se grupa spoji, bez da se najsporiji vozači ne raspadnu. Car.
Nema 71, vec 61 godinu a na bajsu mu pise Yugo 65 jer je 65to godiste (pricao sam sa njim) ako nisam pomesao brojeve, a obicno ih dobro pamtimZnaš lika kome piše Yugo na biciklu? Mislim da ima 71 godinu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari