Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

• Začetnik teme Začetnik teme mige
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bajs ne može da bude lakši 30 kilograma 😁

Šta ja da kažem, sa 105kg. 🙂 bio na Košutnjaku juče, uspeo sam da izguram ali iskreno pakleno je bilo baš. Nije baš naivan uspon kako sam mislio. Hteo sam popeti još jedan krug ali nisam imao vremena, ali moraću da se navežbam, pošto planiram raditi neke ture na kojima imansličnih uspona.
Koji tip bajsa i kojom putanjom?

@svi
Kako se inače kotira onaj uspon kod Banstola?

All-road bajs, nešto između drumaša i gravela. Išao od Topčiderske stanice, pored restorana Košuta pa uzbrdo prema filmskom gradu. Mada mislim da me Komoot sprda, jer piše da je easy, a uspone koje je procenio kao hard sam lakše popeo..

Ako neki uspon možeš da popneš peške, možeš i biciklom, samo je potreban dovoljno lagan prenos.

Jel može preporuka za paknove/pločice za Shimano XT M765? Rotor je SM-RT77. Ne vozim po lošim vremenskim uslovima, samo kad je sunčano, i ne vozim u nekim ekstremnim uslovima, samo rekreativna vožnja. Kupovao sam gomilu ranije sa Alija, ali sve škripe kao lude i slabo koče. Ne bih davao neke velike pare, ako ne moram.

Da li ima neko da vozi bicikl u beogradu (Vozdovac - centar - ada) ?

Razmisljam da kupim biciklo rekreativno, par X do ade godisnj, par X na posao na dorcolu kao commute (nekad me smori auto/tramvaj). Najveci upit mi je voznja bulevarom oslobodjenja, strah od auta koja idu iza mene jer staza nije odvojena.

Kao, i opcija da idem do prokopa, kako ste dalje isli ka adi (gledao sam da dodjem nekako do Beograda na vodi - ali ne znam kako da predjem mostarsku petlju?) Ili je realno jedina opcija Ruskom ulicom?

Ili preko mostara prema Nemanjinoj pa da se spustiš dole i onda nastaviš pravo prema novoj ulici koju su spojili sa Galerijom, ili da ideš sigurnijom opcijom trotoarom do stanice pa da pređeš preko one pasarele, ali opet moraš ulicom do Galerije. Nije toliko strašno, šta znam. To mi je najsigurnija opcija za sad. Ovuda se stalno penjem. 1781854262561.webp

Kad se vozim Bulevarom, nemam strah od auta iza mene, samo od auta ispred mene, parkiraju se na stazi, izleću sa parkinga bez da gledaju, iz sporednih ulica.. Duža aali sigurnija ruta je Bulevarom do Slavije, pa se spustiš niz Nemanjinu pa do BW, pa imaš stazu sve do Ade.

Jutros se rano digao, bilo je prelepo kroz grad do tačke odakle sam krenuo. 76 km sam danas odradio, realno, mogu reći da sam preko 60 odsto vremena proveo u Zonu 4 za puls srca.

Da li slucajno znas da li moze da se prodje trasom stare pruge petr-sr kamenica mtb biciklom ili peske ili je zaraslo?
znam da se nesto radilo oko toga, ali nisam isao tuda godinama. mislim da je neki plan da se napravi bici staza i preko onog podvoznjaka na kraju Petrovaradina ka Bukovcu

Na krilima breveta "Istočni obruč" koji je protekao fantastično, organizujemo novo druženje. Grupna vožnja od oko 120km, 19. septembra.
Zainteresovani se mogu prijaviti ovde.
7282.webp

Ne radi link.
Inace je region prelep. Steta sto ne moze da se ukombinuje i Golubac.

Aha, mislio sam da je do ad blokera, ali nije, on ga pusta, AV ga blokira
Feature:Online Threat Prevention
We blocked this dangerous page for your protection:https://dfc.gt.tc/aes.jsThreat name: Trojan.GenericKD.80589575Dangerous pages attempt to install software that can harm the device, gather personal information or operate without your consent.

Nije tema, ali eto, proveri sa hostingom ili sta god

Aha, mislio sam da je do ad blokera, ali nije, on ga pusta, AV ga blokira
Feature:Online Threat Prevention
We blocked this dangerous page for your protection:https://dfc.gt.tc/aes.jsThreat name: Trojan.GenericKD.80589575Dangerous pages attempt to install software that can harm the device, gather personal information or operate without your consent.

Nije tema, ali eto, proveri sa hostingom ili sta god
Neki besplatan hosting, trebalo bi da je bezbedan. Pitao sam AI za kod ovog aes ključa i dao mi je ovo:7337.webp
A za taj besplatan hosting mi je odgovorio ovo:7341.webp

Koliko me nerviraju ovi sa eurosporta što iz godinu i godinu, ne puštaju iz usta Pogačara.

A i Pogačar, klasičan egoista.

Zato više volim Vismu i Vinjegorda.

Biće zanimljivo gledati i Remka iz Bore jer se nije skidao sa planina plus sjajan tim radilica ima za tur.

Ili preko mostara prema Nemanjinoj pa da se spustiš dole i onda nastaviš pravo prema novoj ulici koju su spojili sa Galerijom, ili da ideš sigurnijom opcijom trotoarom do stanice pa da pređeš preko one pasarele, ali opet moraš ulicom do Galerije. Nije toliko strašno, šta znam. To mi je najsigurnija opcija za sad. Ovuda se stalno penjem. Pogledajte prilog 543460

Kad se vozim Bulevarom, nemam strah od auta iza mene, samo od auta ispred mene, parkiraju se na stazi, izleću sa parkinga bez da gledaju, iz sporednih ulica.. Duža aali sigurnija ruta je Bulevarom do Slavije, pa se spustiš niz Nemanjinu pa do BW, pa imaš stazu sve do Ade.
Vidim ovo, znam za slaviju, ali je bas dosta duze. A za suprotan smer kako ides (od prokopa KA savi) ?
Elektro ili obican bajs?

Nazad
Vrh Dno