Dzigilibonglica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.06.2020
- Poena
- 115
Industrijski /profi program su sivi usisivači, sve žuto je za kućnu upotrebu(kuća, stan, radionica,auto...). A ovo je im uz to i jedan od najmanjih 👍
Имам ја Ѕ20+, слична ситуација, за ~90кв, са доста тепиха. Лепо усисава неке тепихе, углавном од природних влакана, синтетичке, онако, треба прећи са нормалним усисивачем. Што се тиче чишћења, мислим да је ту свеједно који је модел, ниједан не може да пребрише баш испрљано, ако се нешто залепило и слично, али за редовно одржавање је супер. Могу да се подесе зоне, где да усисава, где да брише и комбинација, али он има посебне сензоре који сами препознају тип пода, па не мора ручно да се намешта. Добра опција је што може да се појача усисна снага на теписима, и онда када пређе на тепих јаче усисава (то све сам одради)Zdravo svima, da li neko ima xiaomi s20+ robot usisivač? Razmišljam se oko kupovine njega i novog modela s40 pro. Nisam siguran koliko je ovaj noviji stavlno bolji, iako ima neke naprednije funkcije. Treba mi usisavanje + mop za 80ak kvadrata, uglavnom parket i pločice i 10ak kvadrata tepiha. Hvala na pomoći 🙂
Hvala na odgovoru 🙂Имам ја Ѕ20+, слична ситуација, за ~90кв, са доста тепиха. Лепо усисава неке тепихе, углавном од природних влакана, синтетичке, онако, треба прећи са нормалним усисивачем. Што се тиче чишћења, мислим да је ту свеједно који је модел, ниједан не може да пребрише баш испрљано, ако се нешто залепило и слично, али за редовно одржавање је супер. Могу да се подесе зоне, где да усисава, где да брише и комбинација, али он има посебне сензоре који сами препознају тип пода, па не мора ручно да се намешта. Добра опција је што може да се појача усисна снага на теписима, и онда када пређе на тепих јаче усисава (то све сам одради)
Лак је за одржавање, за један пролазак не мора да се празни, е сад не знам за тај нови модел да ли му је већи капацитет посуде, па да може више прашине да стане.
Моја препорука је за који год да се одлучиш да у што краћем року набавиш резервне делове, то су четкице, моп тканине, филтери и слично.
Obzirom na broj uređaja koje imaš/imao si, može brzinski preporuka za usisivač za kuću? Obično usisavanje, eventualno suvo i mokro, gledam wd2 i wd3, nemam pojma koji bih uzeo. Samo napiši model, da ne bi otišli u off, ne treba mi obrazloženje 😁To je isti uređaj kao ovaj novi SE4, samo mu je ime promenjeno, usisivač je identičan.
Inače, od svih Karcher uređaja koje imam(a imam ih previše raznih), to je jedini uređaj kojim nisam bio zadovoljan i kojeg sam se sa zadovoljstvom rešio...
Post in thread 'Dubinsko usisavanje namestaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari