Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Čisto da proverim logiku, s obzirom da povećavaju cene samo za net, fiksnu i TV, mogu samo ove opcije da se raskinu, ne i mobilni? Imamo samo net i telefon kod Yettela, TV nemam.
Baš tako, možeš da raskineš samo onaj ugovor kome se menja cena. A cena se ne menja za mobilni.

Ако раскинем сад Интернет + тв због промене цене, јел не плаћам онда трошкове инсталације и да ли раскид ступа на снагу одмах или ће ми обрачунати и јун месец ?

Vidim juce, sasvim slucajno... pojavili mi se Arena Premium 4, 5 kao i Adrenalin, Tenis, pa cak i N1 hrvatski. Posto sam na starom Hipernet trio L paketu, te kanale nisam imao a sada mi stoje u pretplacenim.... Kada su pustili te kanale i za nas koji nismo hteli da menjamo pakete? Dobro, nedostaju nasi N1 i Nova ali bar su ove pustili.

Vidim juce, sasvim slucajno... pojavili mi se Arena Premium 4, 5 kao i Adrenalin, Tenis, pa cak i N1 hrvatski. Posto sam na starom Hipernet trio L paketu, te kanale nisam imao a sada mi stoje u pretplacenim.... Kada su pustili te kanale i za nas koji nismo hteli da menjamo pakete? Dobro, nedostaju nasi N1 i Nova ali bar su ove pustili.
Ima obaveštenje negde, da ne tražim sad, otključali su sve kanale do kraja Juna svima.

Nazad
Vrh Dno