Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Čisto da proverim logiku, s obzirom da povećavaju cene samo za net, fiksnu i TV, mogu samo ove opcije da se raskinu, ne i mobilni? Imamo samo net i telefon kod Yettela, TV nemam.
Baš tako, možeš da raskineš samo onaj ugovor kome se menja cena. A cena se ne menja za mobilni.

Ако раскинем сад Интернет + тв због промене цене, јел не плаћам онда трошкове инсталације и да ли раскид ступа на снагу одмах или ће ми обрачунати и јун месец ?

Vidim juce, sasvim slucajno... pojavili mi se Arena Premium 4, 5 kao i Adrenalin, Tenis, pa cak i N1 hrvatski. Posto sam na starom Hipernet trio L paketu, te kanale nisam imao a sada mi stoje u pretplacenim.... Kada su pustili te kanale i za nas koji nismo hteli da menjamo pakete? Dobro, nedostaju nasi N1 i Nova ali bar su ove pustili.

Vidim juce, sasvim slucajno... pojavili mi se Arena Premium 4, 5 kao i Adrenalin, Tenis, pa cak i N1 hrvatski. Posto sam na starom Hipernet trio L paketu, te kanale nisam imao a sada mi stoje u pretplacenim.... Kada su pustili te kanale i za nas koji nismo hteli da menjamo pakete? Dobro, nedostaju nasi N1 i Nova ali bar su ove pustili.
Ima obaveštenje negde, da ne tražim sad, otključali su sve kanale do kraja Juna svima.

Bio sam do vikendice par dana i probao sam novu tv aplikaciju za koju sam saznao ovde. Sve u svemu lepo unapređenje aplikacije, sviđa mi se najviše što live tv i dalje ide dok sam na početnom meniju ili podešavam raspored kanala. EPG se prikazuje uz zvuk sa live tv, tako da po mom mišljenju lepo unapređenje. Nedostaju radijski kanali najviše, mada je pohvalno što je od skoro ubačen Trace urban kanal. Čak je i Marquee kanal ubačen, bio sam ubeđen da je bio samo u SBB.

Bio sam do vikendice par dana i probao sam novu tv aplikaciju za koju sam saznao ovde. Sve u svemu lepo unapređenje aplikacije, sviđa mi se najviše što live tv i dalje ide dok sam na početnom meniju ili podešavam raspored kanala. EPG se prikazuje uz zvuk sa live tv, tako da po mom mišljenju lepo unapređenje. Nedostaju radijski kanali najviše, mada je pohvalno što je od skoro ubačen Trace urban kanal. Čak je i Marquee kanal ubačen, bio sam ubeđen da je bio samo u SBB.
Hej ćao! Hvala ti na povratnim informacijama, znači nam za dalji razvoj aplikacije i usluga. Svaka sugestija je dobrodošla 🙂

To je ova neka verzija sto jos nemamo svi?

To je ova neka verzija sto jos nemamo svi?
Verovatno misli na ovu najnoviju verziju v.3.25.1.0 STB aplikacije od pre mesec dana, zadnji apdejt koji su izbacili.

Trebalo je da ljudi završe njeno testiranje i da prijave bugove i nepravilnosti u njoj, pa tek onda da je puste ostalim korisnicima. Koliko znam testiranja još nisu gotova, jer ne može sve da se otkrije i ustanovi za 3 dana, tako da mi nije jasno zašto je iz Yettela šalju korisnicima bez konačne kontrole i odobrenja, ako nije do kraja ispeglana

Kod mene u pocetku radio live tv, od pre neki dan prestalo da radi, stoji onaj poster i taster nastavi gledanje, dugo i potrajalo.

Ja je nemam nisu mi instalirali 🐑
Ni ja je još uvek nemam. Često sam poslovno odsutan i po par nedelja, nisam bio u Beogradu kada su je pustili na testitanje, a kada sam se vratio 21. maja - narednog dana sam otišao na odmor (stari odmor od prošle godine, 10 dana). Tek sam se tek pre nekoliko dana vratio. I nije mi još stigla nova verzija, niti (da je stigla ranije) bi mogao da je isprobam. Ali koliko sam mogao da načujem od drugih i da ukapiram - jedva da su 20% onih zahteva realizovali...

Pošto nisam još dobio novo ažuriranje - raspitao sam se kod prijatelja koji su ga dobili.

Koliko sam od prijatelja i drugara saznao - u ovom novom ažuriranju v.3.25.1.0 - i dalje nema stavke "Info" na početnom (naslovnom) ekranu, niti ima prikazan "Info" u EPG-u dok se krećemo kroz njega. I dalje kada se ukuca redni broj kanala na daljincu - na ekranu se ne pojavi naziv tog kanala. I dalje je linija "Trenutno" u kategoriji SPORT neupotrebljiva, i dalje stavke "Trenutno" nema u kategoriji "Filmovi i Serije". I dalje "Nastavi sa gledanjem" nema u kategorijama "Emisije" i "Filmovi i Serije", niti u kategoriji "Sport". EPG je i dalje skroz isti, bez novina i unapređenja. I dalje u SPORT pod TAKMIČENJA nema “Eurolegue”, a pod sportovi nema "TENIS". I dalje u roditeljskoj kontroli nema mogućnost zaključavanja pojedinačnih kanala niti vremenskog ograničenja gledanja određenog sadržaja. I dalje nema "Podsetnik" za budući sadržaj koji ne želimo da propustimo. I dalje nema "Info" kanal sa raznim informacija (nego moramo da redovno visimo na njihovom sajtu da bi nešto saznali). U filmskim žanrovima i dalje nema "Avanture", "Ratni", "Istorijski", "Vestern",...

Jedino što sada na daljincu rade tasteri TV i LAST, na NASLOVNOM ekranu više ne piše "Gledaj" nego "Uvećaj", što su vratili opciju snimanja, što su vratili dugme "Gledaj ispočetka" kada uđeš u INFO, i što su vratili pretragu koja još uvek ne funkcioniše savršeno.

pa sta ima??? Jel ima kanala? 😁
Jel ima da se pravi lista kanala?

Valjda ce to do Septembra da poprave tada obnavljam Yettel kucni net,i uzimam Yettel Tv Box Basic (a MTS lopine,begam cim mogadnem).Nego ovo je FF a malopre na Google Chrome Gemini AI me ubedjuje da moze da se spoji net+tv usluga.Koliko ja znam u Yettelu se sve placa zasebno,ko je u pravu ja ili Gemini?
Edit: Gemini pod spajanjem,valjda misli nesto kao MTS Box paketi...izgleda 🤔

Bilo je ranije tih prekida oko ponoci, po citanju ovde na forumu kod dosta korisnika i kod mene naravno, cini se da su to u medjuvremenu ispeglali ali eto izgleda da ima izdvojenih slucajeva ili im se to sto su popravili ponovo pokvarilo.

Valjda ce to do Septembra da poprave tada obnavljam Yettel kucni net,i uzimam Yettel Tv Box Basic (a MTS lopine,begam cim mogadnem).Nego ovo je FF a malopre na Google Chrome Gemini AI me ubedjuje da moze da se spoji net+tv usluga.Koliko ja znam u Yettelu se sve placa zasebno,ko je u pravu ja ili Gemini?
Edit: Gemini pod spajanjem,valjda misli nesto kao MTS Box paketi...izgleda 🤔
Naravno da ima net+tv usluga?

Jedno pitanje samo, da li je nekom nestao internet par puta oko ponoci tako?

Bilo je ranije tih prekida oko ponoci, po citanju ovde na forumu kod dosta korisnika i kod mene naravno, cini se da su to u medjuvremenu ispeglali ali eto izgleda da ima izdvojenih slucajeva ili im se to sto su popravili ponovo pokvarilo.
Ukoliko smetnje još uvek postoje, molimo vas da nam prosledite sve podatke o ugovoru u privatnoj poruci, vrlo rado ćemo istražiti o čemu je reč.

Nazad
Vrh Dno