Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

vincent GIF

Desava mi se da se YT linkovi ne ucitavaju kako treba, ucitaju se kao non-clickable element u vidu slike.
Onda ili treba da skrolujem gore dole par minuta ili da osvezim stranu, a nekada ni tada ne proradi.
I svo to vreme vrti loading na tabu, da i dalje ucitava stranicu, verovatno jer pokusava da ucita taj YT kod, a nesto ga sprecava.
Nije jedna tema u pitanju, sve tako baguju i desava se samo na Benchmarku.
Obrisao sam cache vise puta, ne radi adblocker na Benchmarku.
Primer:
1780470531117.webp

Poslednja izmena:
Browser/add-on?

Chrome, nema nikakav add-on da je aktivan na Benchmarku.
Ovo traje vec neko vreme, recimo barem 2 nedelje.

Nemam nikavih problema u Chromeu na poslovnom laptopu bez obzira na gomilu službenih sekjuriti mehanizama i svako odsustvo add-onova
Nešto je lokalno do tebe

Tako je, ovo je nešto ili do tvog računara/browsera ili do mreže na kojoj se nalaziš. Nemam nikakvih problema sa učitavanjem YT embedova na forumu. Probao sam i incognito i ulogovan, sve radi bez problema.

Је л имаш неки други рачунар, да провериш да ли је код тебе у стану исто?
Како ти учитава на телефону, таблету?

Едит: пробај да дисејблујеш адблоцкер.

Probaj ovo:

1780493125792.webp

1780493163794.webp

Mozda i ovo:

1780493248611.webp

@MegaSkot probao nazalost.

Nista, onda nastavljam sa patnjom, sta da se radi 🙂
Hvala svima na odgovorima.

Moće da te zeza i ruter

Update sto se tice novog tretmana Oglasa:

Za sada je pala nekolicina boraca koji nisu ozbiljno ili u potpunosti shvatili donosenje i sprovodjenje nove odluke.
Iskreno, ocekivali smo mnogo veci broj ali srecom nije tako, novi sistem radi mnogo bolje od ocekivanog.
Za sada smo na pola-pola sto se tice nastupa.

Prvi, agresivniji nastup je:
"Ćao, ja sam 19 godina član na forumu i ne smem da postavim oglas?
Jel to neka greška ili je neko stvarno to smislio? Čime se opravdava da neko ko je 20 godina tu ne sme da postavi oglas? Ne razumem, i ne upućujte me na pravila i gluposti nego mi odgovorite zašto ne smem da postavim oglas posle 20 godina članstva?"

I drugi, diplomatski:
"Šokiran sam onim sto sam procitao u poruci vezanoj za nova pravila koja se ticu Malih oglasa i ne mogu da verujem da se ljudi bave pretnjama, vredjanjem i slicnim stvarima zbog obicnog obrisanog oglasa. Nekako sam mislio da su na ovom forumu u visokom procentu normalni ljudi, koji su slicnog mentalnog sklopa ali sam se izgleda prevario. U svakom slučaju imao bih jednu molbu baš u vezi oglasa - da li postoji neka prečica, neka povlastica za nas stare članove, odnosno one koji su tu preko 10 godina ili u mom slucaju punih 17, i koji nisu preprodavci komponenti i elektroskih uređaja već ponekad imaju nešto da prodaju, da ipak možemo da okačimo oglas iako nemamo ispunjen uslov o broju postova...."

Naravno, niko nije ni blizu ispunjavanja starih uslova... i naravno, svi su na godisnjem sada.

Zasto ovo pisem? - da bi ljudi ozbiljno shvatili da nema popustanja i da nije bilo potrebe ni za ovim prevremenim godisnjim odmorima.
Jednostavno nemojte, nema smisla niti imam volju za sprovodjenje Kutijinih sanitarnih cvorova na forumu 🙂

Poslednja izmena:
Interesantno, očekivao sam pad broja i kvaliteta oglasa ali ispade da nije tako. Još uvek mislim da bi za "Kupujem" trebalo da bude realksirano ili ukinute restrikcije. tu ne može da se mnogo pogreši ili napravi probleme. Kako bi bilo da se doda rubrika "Poklanjam" ? Mada već ima nešto slično.

@momsab iskusno čeka da se završi i naša druga "prijateljska utakmica" jer zamisli lavinu komentara nakon Zelenortskih Ostrva. 🤢
Mexico će da nam raspali petardu. 😆

Nazad
Vrh Dno