Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Није ни било у реду да једно такво врхунско тв искуство какво нуди Хипернет буде тако јефтино. Још да часте кориснике са неким комплетом курир-информер канала па да поливање буде комплетно.

Pa oni su ludi. Ionako visoke cene podigli su jos. Sreca, ako sam dobro shvatio vazi za nove korisnike koji sklope ugovor nakon 1.7...

Ma kakvi više A1, Yettel, gde me bacaju iza CGNat-a, mikro prekidi interneta, žimirkanje STB-a i njihovih aplikacija, da im glumim pokusne kuniće i to za masnu lovu što im plaćam na 3 adrese. Lepo u Yunet koliko to košta na dve godine sa popustom za avansnu uplatu, izvolite pare. Statička IP adresa nema se jurim, svi su čitam ovde zadovoljni uslugom i ćao. Tv će da se uzme neke Iptv liste i ćao. Pa bar ako zeza TV onda znam da me zeza za izuzetno malo para u odnosu što sam davao ovima do sada.

Ma kakvi više A1, Yettel, gde me bacaju iza CGNat-a, mikro prekidi interneta, žimirkanje STB-a i njihovih aplikacija, da im glumim pokusne kuniće i to za masnu lovu što im plaćam na 3 adrese. Lepo u Yunet koliko to košta na dve godine sa popustom za avansnu uplatu, izvolite pare. Statička IP adresa nema se jurim, svi su čitam ovde zadovoljni uslugom i ćao. Tv će da se uzme neke Iptv liste i ćao. Pa bar ako zeza TV onda znam da me zeza za izuzetno malo para u odnosu što sam davao ovima do sada.
A jedno pitanje, ako imam staticku ip adresu da li ce raditi EON onda?

Mislim da nikad nisam video poskupljenje kome se više korisnika obradovalo....

@Yettel Srbija da li poskupljenje od 01.07. važi i za korisnike pod ugovornom obavezom, ili je poskupljenje za nove korisnike i one kojima je ugovorna obaveza istekla?

Mene zanima da li moramo da plaćamo onih 11.000 RSD na ime instalacije opreme, jer je član glasio "usled prevremenog raskida". Ovo jeste prevremeni raskid ugovora, doduše zbog izmena od strane Yettela.

Mislim da nikad nisam video poskupljenje kome se više korisnika obradovalo....

@Yettel Srbija da li poskupljenje od 01.07. važi i za korisnike pod ugovornom obavezom, ili je poskupljenje za nove korisnike i one kojima je ugovorna obaveza istekla?

Vazi za sve pakete, i stare, ima dva pdf fajla na sajtu.

Nemaju pravo nikakve penale da naplacuju jet su oni prekrsili ugovor povecanjem cene.

Onda ok... Sad samo da vidimo da li će triopol u isto vreme da diže cene, mada mislim da nema mnogo razmišljanja u ovom slučaju. U A1 je zvanična ponuda na sajtu jeftinija sa jačim paketom od mog slabijeg bez N1 i NovaS. A kamo li šta još može da se dobije preganjanjem sa agentima

Pre par minuta sam raskinuo ugovor posle 20 i kusur godina kod njih.
Evo šta piše pod kojim uslovima se raskida...

Prilozi

• IMG_20260602_150320~2.webp
    IMG_20260602_150320~2.webp
    115.6 KB · Pregleda: 82
Do kad moze da se raksine ugovor msm kad je najkasnje da mogu da odem i da podnesem zahtev?

Da li mogu da zahtevam da mi ne dižu cenu do kraja UO ukoliko se odlučim da ne raskinem ugovor, a imam promociju 12m za 1din ostatak regularno?
U smislu da li je to neko radio? Da ostane ta promocija važeća za 12m i da drugi deo UO ne dižu cenu nego da ostane prvobitna.

Nazad
Vrh Dno