E pa u to ime 🍻🍻🍻🍻🍻Poskupljenje
![]()
Obaveštenje o promeni cena za fizička lica
Od 01.07.2026. godine cene tarifnih paketa fiksnih usluga (internet, televizija i fiksna telefonija) će biti uvećane za 300 dinara sa PDV-om.www.yettel.rs
I ja sam tako shvatio.Pa oni su ludi. Ionako visoke cene podigli su jos. Sreca, ako sam dobro shvatio vazi za nove korisnike koji sklope ugovor nakon 1.7...
Takodje sam isto ovo cekao, hvala i u moje ime @Yettel Srbija 😘Joooj al' mi se namestili kao kec na jedanaest. 😁😁😁
Pa ovo sam čekao, hvala @Yettel Srbija 😘
Isto, kako ce se preci u A1.Takodje sam isto ovo cekao, hvala i u moje ime @Yettel Srbija 😘
Javi koja je kontraponuda..za ostanakSevnula momentalno 3 zahteva za raskid preko njihovog sajta - dela za zahteve i reklamacije.
A jedno pitanje, ako imam staticku ip adresu da li ce raditi EON onda?Ma kakvi više A1, Yettel, gde me bacaju iza CGNat-a, mikro prekidi interneta, žimirkanje STB-a i njihovih aplikacija, da im glumim pokusne kuniće i to za masnu lovu što im plaćam na 3 adrese. Lepo u Yunet koliko to košta na dve godine sa popustom za avansnu uplatu, izvolite pare. Statička IP adresa nema se jurim, svi su čitam ovde zadovoljni uslugom i ćao. Tv će da se uzme neke Iptv liste i ćao. Pa bar ako zeza TV onda znam da me zeza za izuzetno malo para u odnosu što sam davao ovima do sada.
Za informacije o EON usluzi, potrebno je da kucneš SBB podršci.A jedno pitanje, ako imam staticku ip adresu da li ce raditi EON onda?
Vazi za sve pakete, i stare, ima dva pdf fajla na sajtu.Mislim da nikad nisam video poskupljenje kome se više korisnika obradovalo....
@Yettel Srbija da li poskupljenje od 01.07. važi i za korisnike pod ugovornom obavezom, ili je poskupljenje za nove korisnike i one kojima je ugovorna obaveza istekla?
i mene interesuje odgovor na ovo pitanje.Do kad moze da se raksine ugovor msm kad je najkasnje da mogu da odem i da podnesem zahtev?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari