Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Kompletirao tri serije koje se tiču Datona 1883, 1923 i Yellowstone.
Svaka preporuka za gledanje i verujem da ću ih ponovo gledati u budućnosti.

Nakon gore navedenih serija pogledao House of cards koja isto odlična serija. Šteta što je poslednja sezona zbrzana zbog Kevinovih privatnih tužbi.

Započeo Person of interest i prve četiri epizode su dobre. Za sada mi se čini da neće biti zamorno za gledanje.
Imaš seriju Marshals koja se naslanja na Yellowstone, ali nije ni prineti po kvalitetu.
Takoðe i Dutton Ranch je u odnosu na te tri iz serijala dosta lošija.

Ja sam na nagovor sinove devojke uzeo da gledam The Testaments i uopšte nije loša serija, pa sad gledam i seriju koja je u neku ruku prequel, The Handmaid’s Tale, koja mi je isto zanimljiva.
Video sam za ovaj spin-off, ali nisam ga gledao, ali The Handmaid's Tale je, iako traumatična, jako dobra serija po meni. Podsetio si me, nisam odgledao poslednjih par epizoda i sam kraj pa ću taman ovih dana da odgledam i kraj...

The Handmaid's Tale generano ima dobru pricu, dobro pocinje, ali kako vreme odmice krecu neki klasicni debilizmi, pa je ne znam koliko sam puta prevrnuo ocima. Hvala bogu da se zavrsila. Sad se vise ni ne secam kraja, ali mislim da nisam nesto bio odusevljen.

The Handmaid's Tale generano ima dobru pricu, dobro pocinje, ali kako vreme odmice krecu neki klasicni debilizmi, pa je ne znam koliko sam puta prevrnuo ocima. Hvala bogu da se zavrsila. Sad se vise ni ne secam kraja, ali mislim da nisam nesto bio odusevljen.
Da, do pretposlednje sezone je serija sasvim ok, pretposlednja ajd i nekako dok je zadnja boze me sacuvaj. Samo sto svi ne pocnu da urlaju boze zavrsi ovu agoniju!

Krenuo gledam Yellowstone ocekujuci americke seljacine dobio serial killer psihopate.
Preterase ga sa ubistvima i kako je sve to lagano. U jednoj ep masovna ubistva u drugoj nikom nista u trecoj nova masovna ubistva...Onaj crni sto zigose ovim tempom do kraja serije je na 200+ ubistava lagano.
Sicario bez droge sa kojom kravom i konjem tu i tamo...

Ja nikako da se nateram da pogledam taj ZutiKamen.
Nekako me ne radi uopste.

Реших данас да репризирам Мућке и (по први пут од ко зна када) Трећи камен од Сунца.
Да се лепо насмејем и одморим мозак од ових нових woke....

Ovde je bilo komentara da je plač majke božije
Počeo prve dve epizode i loše je baš, pogotovo što volim taj žanr. Batalio.

Реших данас да репризирам Мућке и (по први пут од ко зна када) Трећи камен од Сунца.
Мућке сваки дан на РТЛ-у то пустим после посла и смејем се као и први пут.

Mucke zavrsavam 7 sezonu i uspeo majami specijal
Ove nadalje ne mogu nigde da nadjem

Ima ih na Amazonu i torentu u ovom kvalitetu:
Only.Fools.And.Horses.(1981).S00-S07.1080p.AMZN.WEB-DL.x265.HEVC.DDP.2.0-PHOCiS

Skinuo i stoji mi više od godinu da se, nikako da odgledam 🙂

Isto i ovih 6 epizoda The Story of... Only Fools and Horses....

Da li je moguće da je još malo pa pola veka od serije!?
A sećam se kada sam je još kao osnovac gledao još kada je počela da se prikazuje na "Program Plus" i umirao od smeha. Čini mi se da sam tu počeo i sa Alo Alo...

Program plus nam je tada doneo more fantastičnog rekao bih novog sadržaja koji se održao do današnjeg dana sa izuzetnim replay value...

Skoro sam treći kamen gledao, posle sigurno 20 godina...obožavam tu seriju, genijalna je. Smiješno mi vidjeti joseph gordon lewita kao dijete 😁

Vredi li Euphoriu gledati? Sad kad će kraj. Ne uzimajući u obzir Zendajinu glumu pošto mi ne smeta kao lik.
Vredi, ako si gledao prve dve sezone, treću ne propuštaj nikako. Ima nekakav mračni vajb. 🤣
uh kako sam se nadao da ce onaj crni da joj otkine glavu ali sam znao da je fora, tu se ta epizoda završava, kao da nismo znali da neće da je pukne po glavi
Sezona je glupa do bola ali Sidni dominira i vadi prosek 😂

Odgledao "The Madison", odnosno Šeridanovu verziju "Žena sa Dedinja" 😃 dobio onoliko koliko sam očekivao, može da prođe..
Nego, da li se isplati reprizirati Vikinge? Mislim "reprizirati", prekinuo sam je nakon znate već čega na kraju četvrte sezone čini mi se 😃 Da li je opao kvalitet u narednim sezonama?
ps ne radi mi nešto opcija za spojler

Serija A Knight of the Seven Kingdom-ocekivao sam vise akcije,zanimljiviju pricu, a scenu sa starcem kad izlazi iz one pecine,no coment, cemu uopste to?? 5/10
Last kingdom, stigao do 4 sezone, odlicna serija za 10ku, u odnosu na Viteza puno, puno bolje.
Half Man takodje odlicna,kako odmice ka kraju tako je sve bolja, za 10 ku!

Nazad
Vrh Dno