Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Ne bi trebalo se preporucuju serije nakoj jedne ep. Vecina serija i ima dobru prvu ep da navuce, neke cak i celu sezonu i onda sunovrat.
Recimo ona uboga Station Eleven, odlicna prva ep ali totalna prevara, jer ostatak serije nije cak ni isti zanr 🤣

Ripper Street

1 i 2 sezone odlične
3 sezona krš
4 sezona 'nako
5 sezona od očaja do sjaja i nazad

Mathew Macfayden, Adam Rothenberg i Jerome Flynn stvarno odradili dobar posao.

Ali...

Serija previše razvučena, na momente spora i dosadna, mnogo filler materijala.
Epizode su po sat vremena, neke i duže, gde se ništa ne dešava skoro i onda u poslednjih 5 minita nabiju celu radnju.

Čak i sam naziv serije je misleading, prve dve sezone se bave Ripperom, kasnije serija skreće u nekom drugom pravcu.

7-7.5, najviše zbog prve dve sezone i kao što rekoh glavnog glumačkog tria koji je izneo seriju.

Poceo da gledam The Terror i razmisljam koliko su irski i britanski glumci u odnosu na americke u globalu bolji, ili to samo meni leze vise al svakako dalrko bolja gluma.

Možda i prva na listi mojih serija iz domena "Odlična zabava", koja je sa svakom sezonom bivala bolja. Odgledao je čitavu a da mi ni najmanje nije dosadila.

Taman se zavalih da pogledam šta su nam to genijalci iz From-a priredili za ovu nedelju kad ne lezi vraže, pauza dvonedeljna između 5-e i 6-e epizode 🤣

A 7. epizoda 18.juna 🙂

Dopada mi se serija Evil, a posebno gluma glumice Katje Herbers. Mogu da primetim , a i da posebno cenim kod nje što nije "napucana". Totalno je devojka iz komšiluka - kao Sandra Bulok . Seriji bih dao ocenu 9.

Vredi li Euphoriu gledati? Sad kad će kraj. Ne uzimajući u obzir Zendajinu glumu pošto mi ne smeta kao lik.

Ogledao prve dve epizode The Boys-a, pete sezone i to na nagovor ćerke i mogu da kažem da je ovo za sada ultra dosadno i nemaštovito. Dosadno je toliko bilo da sam jako često koristio strelicu na desno na tastaturi. Ne znam kako ću odgledato ostale epizode ako su kao i ove prve dve.

Pogledaj samo drugu polovinu zadnje ep.

Robin Hood (2025-)
1. sezona
snimljeno u Srbiji, dosta naših ljudi /gluma, produkcija, maska, snimanje itd itd) je radilo na prvoj sezoni. početne epizode su dosadne, uglavnom malo malo pa budu dosadni delovi. ima solidnih izmena u odnosu na "pravu" priču oko Robin Huda a neke od njih nemaju veze sa istorijom tog vremena. u poslednje dve epizode pojavljuje se i "Bobi De Niro". lik kojeg glumi Sean Bean je živ izgurao celu sezonu 😉
uskoro počinje snimanje 2. sezone, takođe u Srbiji, ako nije već počelo

NCIS (2003-)
16. sezona
epizode su uglavnom izjednačenog kvaliteta, ima ponekih koje su bolje. jedna epizoda je nepravedno dosta visoko ocenjena, 99% iz sentimentalnih razloga. svaka čast scenaristima kako i dalje smišljaju priču

Vredi li Euphoriu gledati? Sad kad će kraj. Ne uzimajući u obzir Zendajinu glumu pošto mi ne smeta kao lik.
Ja evo zavrsavam trecu sezonu, i sama treca sezona je otisla skroz u blud, sex, razvrat, kriminal i nemoral, sto je po meni veliki plus 😉 .
Apsolutno prelazna ocena iz mog ugla.

Kompletirao tri serije koje se tiču Datona 1883, 1923 i Yellowstone.
Svaka preporuka za gledanje i verujem da ću ih ponovo gledati u budućnosti.

Nakon gore navedenih serija pogledao House of cards koja isto odlična serija. Šteta što je poslednja sezona zbrzana zbog Kevinovih privatnih tužbi.

Započeo Person of interest i prve četiri epizode su dobre. Za sada mi se čini da neće biti zamorno za gledanje.

Ima već baza fanova, pa to sa imdb treba uzeti sa rezervom.

Ja sam na nagovor sinove devojke uzeo da gledam The Testaments i uopšte nije loša serija, pa sad gledam i seriju koja je u neku ruku prequel, The Handmaid’s Tale, koja mi je isto zanimljiva.

Nazad
Vrh Dno