Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

U vezi ovog laptopa, po mom skromnom iskustvu, kada startuje neki proizvod sa prodajom uvek ide po nekoj dobroj ceni (da ne kažem realnoj). Kada se nakupe pozitivni komentari, onda cena ode 2-3-4 puta. Zbog toga ja u recenzijama takvih proizvoda obavezno napišem cenu po kojoj sam ga kupio.

Ima i Sharp Aquos R9 na temu.com naravno preskup je i cena je nerealna , taj telefon nigde u Srbiji nema niti je ko cuo za njega a baca 1.649.698 u antutu.

Da li je realno da ovu lesinu od procesora uzimaju srbi i davaju 500 evra? Realna cena 15000 dinara.

Dobio sam slican sa vise ram-a (32gb i ssdom od 512) na flashsale-u i nesto losijim procesorom (N95 - to je vrlo slicno). Posle mesec i malo jace ga prodao na kp za 240e (nekoriscenog). Sam procesor nije los - vrlo je low power i opravdava, ali sama izvedba tog laptopa je bila ispod ocekivanog i nisam zeleo da ga zadrzim za sebe. Najvise mi je smetao kvalitet plastike i buka ventilatora.. Znaci ima u srb ko je spreman da ga plati tih 240e, ali svakako NE 450-500... Temu je za mnoge stvari preskup, i covek jako jako jako mora da bude pazljiv sta koliko placa..

Samo da vam updejtujem situaciju oko farmlanda 😀 (ako neko to uposte radi ovde lol )
Sa zeninog telefona sam za nesto manje od par nedelja presisao moj napredak sa zalivanjem.
sa 99.98 se ide na 99.99% i nadam se da je toto.
Meni daje da zalivam 0.01% po ploci a kod moje zene je to mnogo bolje, tipa 0.2%, ona je na 60% te ploce i valjda ce da bude na 99.99 na 100% progresa i koooonaco da dobije 2 besplatna proizvoda. Jos da dodam da je placala Boga oca stvari pa su joj davali silne kaplice na to, ja sam pirke pa nisam :d
Ja sam jednu tu nagradu dobio za zalivanje, trebalo mi je oko 45 dana svaki dan zalivanje i oko 15-20 k dinara potrošeno na proizvode . Sada sam na drugoj bašti i na 99,9 % sam učinka. Proizvodi koje sam dobio od kompletiranja prve igre su svi stigli a dobio sam i dva kredita koje sam uložio u drugu igru . Treba pametno trošiti pare i rasporediti vodu po danima jer glupo je trošiti vodu kad se odrade svi dnevni zadatci jer nema dobitaka , bolje je balansirati jer obično se vrati 30% vode od uloženog kroz dnevne aktivnosti ( otvaranje kovčega , slagalica, škrinja, pregledi i delenje ) . Video sam osobe koje su potrošile odjednom vode za 400-500 zalivanja kako bi bili prvi na rang listi ali su ostali sutradan bez dnevnih nagrada.

Ovaj kalendar sad ima neke novcice, zadnjih 3 nisam ovo imao. Zanima me jel moram da skupim odredjeni broj novcica za ultimativnu nagradu? Jel ce i dalje da mi traze oko 1200 za ultimativnu, tako mi je bilo 3x ili se i to promenilo?

Prilozi

• Screenshot_20260515_223700_Temu.jpg
    Screenshot_20260515_223700_Temu.jpg
    136.2 KB · Pregleda: 43
Da li je neko kupovao rc camce, da uzmem klincu zanimaciju za more ili tako nesto?

Ne bih dao neke ozbiljne pare iskreno 🙂

Ovaj kalendar sad ima neke novcice, zadnjih 3 nisam ovo imao. Zanima me jel moram da skupim odredjeni broj novcica za ultimativnu nagradu? Jel ce i dalje da mi traze oko 1200 za ultimativnu, tako mi je bilo 3x ili se i to promenilo?
I dalje 1200. Cekam da mi stigne ultimativna. Nisam obracao paznju na novcice.

Meni je prošli put za ultimativnu nagradu tražio 8500, sad igram novi krug. Za nagrade ispred ultimativne mi traži 1100 a prva je bila free. Lep sat sam dobio baš danas.

Da li je ko kupovao one stolice na rasklapanje (kamperske stolice)? Ima svasta na ponudi - na jednom mjestu dvije kostaju kao jedna solo pa ne znam sta da kupim. A trebao bih kupiti 4 komada?

Ja sam kupovao, kupio sam Pacoone, ove veće sa slike (deluje da su sad rasprodate, pa ne kačim link).
Imaš sličnih, samo ne znam kakav je kvalitet, ove su baš baš udobne i lagane, mnogo udobnije nego one decathlon stolice sa čašom u naslonu, bar za mene od nešto preko 100kg, a dosta su i lakše. Nadam se da je od koristi.
1000073946.jpg

Ne treba, sto se tice glavne nagrade isto je kao i ranije, samo treba da ulazis svaki dan, i posle da vidis koliko ce ti traziti da potrosis na kraju posto to nije svima isto.
Glavna razlika u novom sistemu sa novcicima je nacin na koji mozes da dobijes dnevne nagrade manje vrednosti. Ranije je bilo primera radi, treceg dana otvoris jednu dnevnu nagradu, i moras da potrosis 1000din da bi je dobio, pa ti onda ponudi da kupis nesto vise i da za svakih potrosenih 500din otvoris jos jedan dan unapred. I ti recimo kupis nekih stvari za 5 hiljada i otvoris 10 dana unapred, tu ti budu neki bezvezni kuponi i jos dve dnevne nagrade, i sve ti to posalju zajedno.
Sada je sistem malo drugaciji, on ti za svakih potrosenih 1000din dodeli 100 novcica (prva promena je znaci poskupljenje duplo-1000din za dan unapred , a bio je 500) ali te novcice dobijas tek kad zavrsis kupovinu, a onda sa njima otvaras dane. Tako da ti npr sa tvojih potrosenih 5k dinara dobijes 5 dana unapred, i otvoris jednu dnevnu nagradu, ali ti onda trazi jos jednu kupovinu od 1000din da bi je dobio.
Sustina, dvostruko poskupljenje dnevnih nagrada-dan je 1000din umesto 500 plus dupla kupovina koju moras da napravis da bi dobio dnevnu nagradu. U mom slucaju recimo prvi krug po tom novom sistemu mi je doneo nesto vrednije nagrade ali je i dalje veliko pitanje da li se isplate. Zavisi da li ti to sto kupujes treba i koliko je skuplje nego da ga uzmes uz pomoc kupona recimo.

Da li neko ima preporuku za slusalice za jogging? Da li su bone conducting slusalice way to go?

Nazad
Vrh Dno