Pojavio se iPhone 16 na flashsale01 😈
Jedino što je izvlačenje za tipa 10 dana ako sam dobro zapamtila.
Da li je realno da ovu lesinu od procesora uzimaju srbi i davaju 500 evra? Realna cena 15000 dinara.
Ja sam jednu tu nagradu dobio za zalivanje, trebalo mi je oko 45 dana svaki dan zalivanje i oko 15-20 k dinara potrošeno na proizvode . Sada sam na drugoj bašti i na 99,9 % sam učinka. Proizvodi koje sam dobio od kompletiranja prve igre su svi stigli a dobio sam i dva kredita koje sam uložio u drugu igru . Treba pametno trošiti pare i rasporediti vodu po danima jer glupo je trošiti vodu kad se odrade svi dnevni zadatci jer nema dobitaka , bolje je balansirati jer obično se vrati 30% vode od uloženog kroz dnevne aktivnosti ( otvaranje kovčega , slagalica, škrinja, pregledi i delenje ) . Video sam osobe koje su potrošile odjednom vode za 400-500 zalivanja kako bi bili prvi na rang listi ali su ostali sutradan bez dnevnih nagrada.Samo da vam updejtujem situaciju oko farmlanda 😀 (ako neko to uposte radi ovde lol )
Sa zeninog telefona sam za nesto manje od par nedelja presisao moj napredak sa zalivanjem.
sa 99.98 se ide na 99.99% i nadam se da je toto.
Meni daje da zalivam 0.01% po ploci a kod moje zene je to mnogo bolje, tipa 0.2%, ona je na 60% te ploce i valjda ce da bude na 99.99 na 100% progresa i koooonaco da dobije 2 besplatna proizvoda. Jos da dodam da je placala Boga oca stvari pa su joj davali silne kaplice na to, ja sam pirke pa nisam :d
I dalje 1200. Cekam da mi stigne ultimativna. Nisam obracao paznju na novcice.Ovaj kalendar sad ima neke novcice, zadnjih 3 nisam ovo imao. Zanima me jel moram da skupim odredjeni broj novcica za ultimativnu nagradu? Jel ce i dalje da mi traze oko 1200 za ultimativnu, tako mi je bilo 3x ili se i to promenilo?

Ne treba, sto se tice glavne nagrade isto je kao i ranije, samo treba da ulazis svaki dan, i posle da vidis koliko ce ti traziti da potrosis na kraju posto to nije svima isto.Ovaj kalendar sad ima neke novcice, zadnjih 3 nisam ovo imao. Zanima me jel moram da skupim odredjeni broj novcica za ultimativnu nagradu? Jel ce i dalje da mi traze oko 1200 za ultimativnu, tako mi je bilo 3x ili se i to promenilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari