Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

a koja je ovo promocija? kako izgleda kad otvoris
Ne znam, izadje kao da imam 8500 kredita i onda moram da napravim porudzbine od min. 2000 rsd. I za svaku porudžbinu dobijem određen iznos kredita. Ja probao dve porudzbine, ali je onda morala i treća (pa verovatno i četvrta itd.) pa sam odustao. A mora da se dođe do 10000 kredita da moze kao da se preuzme

danas ultimat nagrada za qqqq da bih je pokupio treba da potrosim 2000, u ovom kalendaru sam samo jednu narudzbinu imao plus onu prvu koja je bila bez uslova.

Ne znam, izadje kao da imam 8500 kredita i onda moram da napravim porudzbine od min. 2000 rsd. I za svaku porudžbinu dobijem određen iznos kredita. Ja probao dve porudzbine, ali je onda morala i treća (pa verovatno i četvrta itd.) pa sam odustao. A mora da se dođe do 10000 kredita da moze kao da se preuzme
A i taj kredit kada dobiješ biće ponovo uslovljen odredjenim iznosom. Kao kupi za 5000 da bi dobio kredit 500 din.
Ja praktikujem da ubacim proizvod u korpu i tu ćuti neki dan dok ne dobijem karticu sa popustom, evo sad kupih neki pametni sat za 295 din.

Prilozi

• Screenshot_20260511_092814_Temu.jpg
    Screenshot_20260511_092814_Temu.jpg
    102.2 KB · Pregleda: 246
zvuči kao wincredit. Za svaku porudžbinu tamo dobiješ % od potrošenog u vidu tih kredita i tako sve dok ne sakupiš 10,000. Tad budu isplaćeni na nalog i trošiš

Jel to nešto novo? Do sada sam znao samo za coupons i credits...
discount777 ali samo ako budeš imao ponudu za tvoj nalog i nema pravila kako će to da te zapati. Tako sam uzeo 2x8GB SODIMM LPDDR3 1600MHz sa SK Hynix čipovima za oko 1000 dinara, mesec/dva pre svih silnih poskupljenja i spasio se na vreme.

Evo primera za one koji su se raspitivali kako da dobiju proizvod za 1 din. Ubacite šta vam je potrebno u korpu i čekate ponudu, obično meni to ponude za manje od 24h.

Prilozi

• Screenshot_20260512_113100_Temu~2.jpg
    Screenshot_20260512_113100_Temu~2.jpg
    119.1 KB · Pregleda: 173
kako beše naručim nešto u vrednosti od 1000 dobijam sano prvu sa leve strane nagradu?
1000026692.jpg

Samo da vam updejtujem situaciju oko farmlanda 😀 (ako neko to uposte radi ovde lol )
Sa zeninog telefona sam za nesto manje od par nedelja presisao moj napredak sa zalivanjem.
sa 99.98 se ide na 99.99% i nadam se da je toto.
Meni daje da zalivam 0.01% po ploci a kod moje zene je to mnogo bolje, tipa 0.2%, ona je na 60% te ploce i valjda ce da bude na 99.99 na 100% progresa i koooonaco da dobije 2 besplatna proizvoda. Jos da dodam da je placala Boga oca stvari pa su joj davali silne kaplice na to, ja sam pirke pa nisam :d

Ne radi to na zalost na svakom nalogu
Što misliš, ja od skoro koristim Temu i vać na prvoj porudžbini sam bio dobio popust na jedne radničke pantalone sa 1300 na 300 din.
Jesam u zadnjih tri meseca potrošio nešto malo više od 20 000 možda i to ima uticaja.

jel se meni to čini ili onih mesec dana za price adjustment više ne važi? za narudžbine koje su sigurno mlađe od mesec dana više nemam tu opciju...

Svaki nalog ima drugacije "akcije" .

Temu algoritam je apsolutno nepredvidiv.

Za korekciju cene - mora da se "udje malo dublje" u detalje porudzbine.

....

I dalje u ponudi imaju masu proizvoda koji su cist pokusaj prevare 🙁
Iako imaju prijave uopste ne reaguju 🙁

Poslednje sto sam porucio je bio set nekih drvo-kamen podmetaca za case, lepo je pisalo set, i 4kom na slici, stigla jedna naravno. Item izbrisan iz liste, nisam hteo da smaram korisnicku podrsku jer sam sve to sa nekim popustom platio 500din, i racunao sam i da mi vrate 200-300 ne znaci mi nista a mozda mi nesto ukinu zbog toga. Ostavio sam negativnu recenziju ali slaba vajda od toga kad je item obrisan.

Evo primer, na slici naslon za celo sedište i čovek vidi cena super, obično su po 900 din. I ako ne pročitaš ceo tekst ispod do kog moraš doći tapkanjem na strelicu i naručiš i dobijaš samo dva jastučeta a ne to što je na slici. U kometarima za proizvod se i vidi da ljudi nasednu na prvu i poruče.

Prilozi

• Screenshot_20260513_152237_Temu.jpg
    Screenshot_20260513_152237_Temu.jpg
    147.5 KB · Pregleda: 126
Na nekim nalozima mi se pojavila opcija za povrat bez štampanja adresnice. Kao dve opcije: pošta (mora da se štampa) i transfera (ne mora, samo se izdiktira kod). Svakako se i jedno i drugo predaje u pošti

testirao sam danas, sve ok

Evo primer, na slici naslon za celo sedište i čovek vidi cena super, obično su po 900 din. I ako ne pročitaš ceo tekst ispod do kog moraš doći tapkanjem na strelicu i naručiš i dobijaš samo dva jastučeta a ne to što je na slici. U kometarima za proizvod se i vidi da ljudi nasednu na prvu i poruče.

Ti se stalno nešto žališ, a non-stop si i dalje na TEMU-u 😀

Po meni samo u opisu tog oglasa piše šta je: "bez naslona" i "kvadratno jastuče".

Da tako piše u opisu a neke od slika prikazuju ceo naslon. I ko se osloni samo na slike neće dobiti ono što je video.

Koji su ono bese usb-c monitori sto su ljudi hvalili? Moze neko link da posalje ako zna.

Unapred hvala

Uperfect je dobar brand za takve ekrane.
Ja imam od njih 13.3" sa 2560x1600 (praktično kao MacBook Air Retina ekran) i jedan 16" 4k 1200nit.

Potraži, ako ih još uvek ima. Regularna cena je bila oko 120-150 eur (bez kupona i cc).

EDIT: Zapravo, trebalo bi da je ovaj https://share.temu.com/69zBrzj0zAB

Nazad
Vrh Dno