lignjorad
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2025
- Poena
- 65
a koja je ovo promocija? kako izgleda kad otvorisPogledajte prilog 539009
Sad me bombarduju ovom ponudom. Koliko porudžbina od po 2000 moram da napravim da ostvarim pravo na kredit?
a koja je ovo promocija? kako izgleda kad otvorisPogledajte prilog 539009
Sad me bombarduju ovom ponudom. Koliko porudžbina od po 2000 moram da napravim da ostvarim pravo na kredit?
Ne znam, izadje kao da imam 8500 kredita i onda moram da napravim porudzbine od min. 2000 rsd. I za svaku porudžbinu dobijem određen iznos kredita. Ja probao dve porudzbine, ali je onda morala i treća (pa verovatno i četvrta itd.) pa sam odustao. A mora da se dođe do 10000 kredita da moze kao da se preuzmea koja je ovo promocija? kako izgleda kad otvoris
A i taj kredit kada dobiješ biće ponovo uslovljen odredjenim iznosom. Kao kupi za 5000 da bi dobio kredit 500 din.Ne znam, izadje kao da imam 8500 kredita i onda moram da napravim porudzbine od min. 2000 rsd. I za svaku porudžbinu dobijem određen iznos kredita. Ja probao dve porudzbine, ali je onda morala i treća (pa verovatno i četvrta itd.) pa sam odustao. A mora da se dođe do 10000 kredita da moze kao da se preuzme
zvuči kao wincredit. Za svaku porudžbinu tamo dobiješ % od potrošenog u vidu tih kredita i tako sve dok ne sakupiš 10,000. Tad budu isplaćeni na nalog i trošišNe znam, izadje kao da imam 8500 kredita i onda moram da napravim porudzbine od min. 2000 rsd. I za svaku porudžbinu dobijem određen iznos kredita. Ja probao dve porudzbine, ali je onda morala i treća (pa verovatno i četvrta itd.) pa sam odustao. A mora da se dođe do 10000 kredita da moze kao da se preuzme
Jel to nešto novo? Do sada sam znao samo za coupons i credits...dok ne dobijem karticu sa popustom
Stavis artikal u korpu i cekas dok ti temu ne ponudi snizenu cenu tj. popust za taj artikalJel to nešto novo? Do sada sam znao samo za coupons i credits...
discount777 ali samo ako budeš imao ponudu za tvoj nalog i nema pravila kako će to da te zapati. Tako sam uzeo 2x8GB SODIMM LPDDR3 1600MHz sa SK Hynix čipovima za oko 1000 dinara, mesec/dva pre svih silnih poskupljenja i spasio se na vreme.Jel to nešto novo? Do sada sam znao samo za coupons i credits...
ako kupis nesto za 1000din, dobices 1140 (114%) zvezdica sto nije dovoljno za tu prvu stvarkako beše naručim nešto u vrednosti od 1000 dobijam sano prvu sa leve strane nagradu?
Pogledajte prilog 539266
Ne radi to na zalost na svakom naloguEvo primera za one koji su se raspitivali kako da dobiju proizvod za 1 din. Ubacite šta vam je potrebno u korpu i čekate ponudu, obično meni to ponude za manje od 24h.
Što misliš, ja od skoro koristim Temu i vać na prvoj porudžbini sam bio dobio popust na jedne radničke pantalone sa 1300 na 300 din.Ne radi to na zalost na svakom nalogu
Evo primer, na slici naslon za celo sedište i čovek vidi cena super, obično su po 900 din. I ako ne pročitaš ceo tekst ispod do kog moraš doći tapkanjem na strelicu i naručiš i dobijaš samo dva jastučeta a ne to što je na slici. U kometarima za proizvod se i vidi da ljudi nasednu na prvu i poruče.
kako god, nije prošlo mesec dana sigurno...pošiljka stigla za manje od 2 nedelje i posle par dana nema više price adjustment...Gledas od datuma narucivanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari