Pojavio se iPhone 16 na flashsale01 😈
Jedino što je izvlačenje za tipa 10 dana ako sam dobro zapamtila.
Da li je realno da ovu lesinu od procesora uzimaju srbi i davaju 500 evra? Realna cena 15000 dinara.
Ja sam jednu tu nagradu dobio za zalivanje, trebalo mi je oko 45 dana svaki dan zalivanje i oko 15-20 k dinara potrošeno na proizvode . Sada sam na drugoj bašti i na 99,9 % sam učinka. Proizvodi koje sam dobio od kompletiranja prve igre su svi stigli a dobio sam i dva kredita koje sam uložio u drugu igru . Treba pametno trošiti pare i rasporediti vodu po danima jer glupo je trošiti vodu kad se odrade svi dnevni zadatci jer nema dobitaka , bolje je balansirati jer obično se vrati 30% vode od uloženog kroz dnevne aktivnosti ( otvaranje kovčega , slagalica, škrinja, pregledi i delenje ) . Video sam osobe koje su potrošile odjednom vode za 400-500 zalivanja kako bi bili prvi na rang listi ali su ostali sutradan bez dnevnih nagrada.Samo da vam updejtujem situaciju oko farmlanda 😀 (ako neko to uposte radi ovde lol )
Sa zeninog telefona sam za nesto manje od par nedelja presisao moj napredak sa zalivanjem.
sa 99.98 se ide na 99.99% i nadam se da je toto.
Meni daje da zalivam 0.01% po ploci a kod moje zene je to mnogo bolje, tipa 0.2%, ona je na 60% te ploce i valjda ce da bude na 99.99 na 100% progresa i koooonaco da dobije 2 besplatna proizvoda. Jos da dodam da je placala Boga oca stvari pa su joj davali silne kaplice na to, ja sam pirke pa nisam :d
I dalje 1200. Cekam da mi stigne ultimativna. Nisam obracao paznju na novcice.Ovaj kalendar sad ima neke novcice, zadnjih 3 nisam ovo imao. Zanima me jel moram da skupim odredjeni broj novcica za ultimativnu nagradu? Jel ce i dalje da mi traze oko 1200 za ultimativnu, tako mi je bilo 3x ili se i to promenilo?

Ne treba, sto se tice glavne nagrade isto je kao i ranije, samo treba da ulazis svaki dan, i posle da vidis koliko ce ti traziti da potrosis na kraju posto to nije svima isto.Ovaj kalendar sad ima neke novcice, zadnjih 3 nisam ovo imao. Zanima me jel moram da skupim odredjeni broj novcica za ultimativnu nagradu? Jel ce i dalje da mi traze oko 1200 za ultimativnu, tako mi je bilo 3x ili se i to promenilo?
potvrdjujem za usisivac, ne vredi ni tih 1500dinUsisivač uzeo drugar i prilično se razočarao, bar njegove reči.
Moj Air Blower radi već prilično dugo i nikad bolju stvar od kineza nisam kupio, stalno ga neko uzima da produva nešto 🙂 Jedino više ne puni bateriju na 100% nego zaglavi na naekih 96%.
Inače odlična stvar kada i neku tečnost treba izduvaš, npr. čistiš nešto sitno pa kreneš sa alkoholom ili vodom...
Pazi samo da ga ne pregrevaš. Ako osetiš da se zagrejao, mala pauza.
Jel zna neko?Da li je neko na Farmlandu prešao 99.98% ?
Ima li još nivoa posle ili je ovo zadnji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari