Takodje.Isto imam utisak da baterija traje malo duze, obican s25.
Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.Iskreno, meni je baterija bolja nego pre updejta. 6h SOT a preostalo 36% baterije.
S 25 ULTRA. Meni je prosek bio oko 6h pre apdejta, sad sam na skoro 7h a baterija je na 26%.Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.
Ajde jedna informacija o brzini punjenja za s25 fe, možda nekom nekad bude od značaja. Od 15% do 75% za pola sata. Do 100% za sat i koji minut preko. Na essager punjaču od 100w. Provereno vuče 40w i aktivira brzo punjenje 2.0.
Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.
Ajde jedna informacija o brzini punjenja za s25 fe, možda nekom nekad bude od značaja. Od 15% do 75% za pola sata. Do 100% za sat i koji minut preko. Na essager punjaču od 100w. Provereno vuče 40w i aktivira brzo punjenje 2.0.
Мени не приказује оволико детаља о бстерији, како си то подесио?Sto se Ultre tice, baterija kida i dalje, bez promena posle azuriranja. I evo posle malo preko godinu dana i 259 ciklusa, Health spao na 99% 😅
XME - Малезија изгледа...@PoslednjiDon ta sekcija zavisi od csc i regulacija po regijama; znaci ili imaš csc u telefonu koji nije za ovo tržište ili nemaš android 15 (ili noviji) na telefonu.
Kolega koji je kupio u random maloj radnji isto dobio sa XME csc-om. Lako se menja preko racunara, mozes to lagano sa chatGPT korak po korak. Jedino ako te bas zanima BH ima smisla, inace ne.XME - Малезија изгледа...
Како промијенити и има ли смисла?
Овај је купљен у ЦГ у "мањој" радњи такође 😅Kolega koji je kupio u random maloj radnji isto dobio sa XME csc-om. Lako se menja preko racunara, mozes to lagano sa chatGPT korak po korak. Jedino ako te bas zanima BH ima smisla, inace ne.
Već spao health?Мени не приказује оволико детаља о бстерији, како си то подесио?
Posle godinu dana ti brzo? 😅Već spao health?
Nesto to brzo .
Da ,jeste kad poredim .Sa kojim punjačem?Posle godinu dana ti brzo? 😅
Uglavnom Wireless, ponekad 45W po potrebi. S' obzirom da ga cedim gamingom, mislim da je ok 😅Da ,jeste kad poredim .Sa kojim punjačem?
Ja sam vec pisao na nekadasnjem s25 +, za god dana i nesto preko 300 ciklusa punjenja , vecinom sporo na orig.punjacima i to oko 20-100% bat i dalje bila na 100% helta. Imam mogucnost da ga nisanim tako jer i kuci i na poslu mogu lagano-sporo da punim. Sada posle ovih apdejtova ni na s24 u ni na s25 u nemam tu stavku....Nije da mi fali ali bar znam da je takvo punjenje OK - za mene. Zato sam i pokupovao orig.punjace od 25w jer je mala razlika u brzini punjenja sa 45w, a duplo su jeftiniji.Sto se Ultre tice, baterija kida i dalje, bez promena posle azuriranja. I evo posle malo preko godinu dana i 259 ciklusa, Health spao na 99% 😅
Realno do nekih 100 ciklusa, baterija zadrzava svoj puni kapacitet, posle toga tesko (a i taj puni kapacitet nije svaki dan bas do daske. Razlika zna da bude oko +-100-200mah)Već spao health?
Nesto to brzo .
Ako se neto tu vidi ja dam 20e 😅Odlična je baterija, juče ceo dan na nekoj montaži. Skinuo telefon sa punjača u 6h, stavio na punjač u 23h sa 18%.
Napisao sam da ovo radi na OneUI 8.5.Pitanje nije u vezi sa S25 telefonima ni sa UI8.5 ali pišete o Gemini-ju pa da se nadovežem. Da li Gemini sa telefona može da pozove nekoga iz imenika a da mu komandu kažete na srpskom? Siri je ovo radila još pre mnogo godina bez ikakvih problema a ja nisam nikad uspeo da nateram android da uradi tako nešto bez mnogo grešaka. Korisno bi mi bilo za vreme vožnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari