Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ponude za dinar odredjeni broj meseci možeš da dobiješ tek kada podneseš zahtev za raskid UO i onda daju mnogo bolje uslove da te zadrže nego ove što nude kada nazovu za produženje UO. Naravno, prvo zovu i nude to ko i tebi, mene juče zvali i ponudili da predjem na premium po ceni basic godinu dana, gde sam je odmah prekinuo i rekao da imam druge ponude od 12m za dinar, da mi premium ne treba, tj nista mi ne treba sem neta, pored 2 male bebe ne stignem nista da gledam, sem YT i dečijeg sadržaja, da pita koga treba da pita dal mogu da se izjednače sa ponudom od 12m za dinar, ako ne, odlazim i to je to. Zapisala se, javiće se neko. Ali opet dokle god 27 maja zvanično ne najavim raskid, neće ponuditi odredjeni broj meseci za dinar.
Ok, podneću zahtev za raskid svakako, a onda ću videti da li im treba dugogodišnji korisnik.
Mada, ovih 12m za dinar, što si tražio meni deluje dosta nerealno za stare korisnike, jer bi to značilo da plaćaš 2000 din mesečno naredne dve godine, ako uzimaš Basic paket.
To bi bilo povoljnije od bilo čega što drugi nude, nisam siguran da će ti to dati.
Ne znam šta trenutno A1 nudi kao opciju za nove korisnike, zvaću ih da vidim kako stoje stvari.

Usledio opet poziv, digli su ponudu na 6m dinar ili 12m 50% sto mu dodje isto ali ko sta vise preferira i onda redovna cena. Za sada nemaju ponude od 12m. Ovo je sve još dok sam pod UO.
Sto se tice onog tumačenja člana ugovora o raskidu UO, u prethodnim postovima, dal može 30 dana da se podnese ranije zahtev za raskid, ili tek kad istekne, sama mi je rekla ako pristanem da se javim, ako ne, mogu vec 27 maja da podnesem zahtev za raskid 30 dana pre. Naravno, podneću, da vidimo hoće li se dici broj free meseci tad 😁.

Ok, podneću zahtev za raskid svakako, a onda ću videti da li im treba dugogodišnji korisnik.
Mada, ovih 12m za dinar, što si tražio meni deluje dosta nerealno za stare korisnike, jer bi to značilo da plaćaš 2000 din mesečno naredne dve godine, ako uzimaš Basic paket.
To bi bilo povoljnije od bilo čega što drugi nude, nisam siguran da će ti to dati.
Ne znam šta trenutno A1 nudi kao opciju za nove korisnike, zvaću ih da vidim kako stoje stvari.
Pogledaj moj post posle tvog, a za A1, ne vredi da zoveš zvanično, već preko agenta, poslaću ti broj u PP, pa njega pitaj koja je sad ponuda. Oni uvek imaju bolje ponude nego zvanične. Prošlu UO sam na ime raskida dobio 12m dinar, sad mi je to spomenula, ali ne u smislu da više ne mogu, nego kao tada je bila ta opcija, sada je max 6m kao. Ali možda to može i na 9 ili 10 da se izvuče, videćemo 🙂.

Usledio opet poziv, digli su ponudu na 6m dinar ili 12m 50% sto mu dodje isto ali ko sta vise preferira i onda redovna cena. Za sada nemaju ponude od 12m. Ovo je sve još dok sam pod UO.
Sto se tice onog tumačenja člana ugovora o raskidu UO, u prethodnim postovima, dal može 30 dana da se podnese ranije zahtev za raskid, ili tek kad istekne, sama mi je rekla ako pristanem da se javim, ako ne, mogu vec 27 maja da podnesem zahtev za raskid 30 dana pre. Naravno, podneću, da vidimo hoće li se dici broj free meseci tad 😁.
Hvala ti za ove informacije, meni su rekli da će me zvati za par dana i sad znam šta mogu da tražim.
Ako ne mogu da dobijem barem ovo što si ti naveo, onda ni ja nemam izbora, nego da raskinem ugovor.
Meni bi odgovarala ova ponuda od 12m 50%, prihvatio bih to, u suprotnom idem, sada po prvi put mogu da biram gde ću da pređem.

Nazad
Vrh Dno