Universe
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.12.2004
- Poena
- 695
Ok, podneću zahtev za raskid svakako, a onda ću videti da li im treba dugogodišnji korisnik.Ponude za dinar odredjeni broj meseci možeš da dobiješ tek kada podneseš zahtev za raskid UO i onda daju mnogo bolje uslove da te zadrže nego ove što nude kada nazovu za produženje UO. Naravno, prvo zovu i nude to ko i tebi, mene juče zvali i ponudili da predjem na premium po ceni basic godinu dana, gde sam je odmah prekinuo i rekao da imam druge ponude od 12m za dinar, da mi premium ne treba, tj nista mi ne treba sem neta, pored 2 male bebe ne stignem nista da gledam, sem YT i dečijeg sadržaja, da pita koga treba da pita dal mogu da se izjednače sa ponudom od 12m za dinar, ako ne, odlazim i to je to. Zapisala se, javiće se neko. Ali opet dokle god 27 maja zvanično ne najavim raskid, neće ponuditi odredjeni broj meseci za dinar.
Mada, ovih 12m za dinar, što si tražio meni deluje dosta nerealno za stare korisnike, jer bi to značilo da plaćaš 2000 din mesečno naredne dve godine, ako uzimaš Basic paket.
To bi bilo povoljnije od bilo čega što drugi nude, nisam siguran da će ti to dati.
Ne znam šta trenutno A1 nudi kao opciju za nove korisnike, zvaću ih da vidim kako stoje stvari.