Jel neko od vas koristio one trakice za disanje? Navodno bolji protok od 60 do 80 odsto.
Baš me zanima da li je neko uporedjivao vožnju sa i bez njih.
Koji od ova tri bicikla je najbolja kupovina? Treba mi nešto što opuštenije i što bliže poziciji sedenja kao na trekking/hybrid biciklu, znam da ne može da bude isto ali bar što bliže. Ako je neka referenca, probao sam Scott Speedster Gravel 30 XL i previše mi je agresivan.
Cube Nuroad Pro 1x Cues
Mada mi bode oči ova oguljena slova, ali mislim da ću ipak otići da probam čisto da vidim da li mi ovaj model odgovara pa da lovim na oglasima drugi neki.
Specialized Diverge 1x Apex
Mislim da sam ovde na granici što se veličine tiče, čak i na Specialized sajtu mi na moju visinu (191cm) predlaže 61 veličinu. No, čitam da je ovaj jedan od najudobnijih gravel modela.
Cannondale Topstopne 1 2x GRX
Inače, kupio sam juče prvi put kacigu. Šta god sam probao izgledam kao Toad iz Super Maria, ali bezbednost ispred estetike 🙂
nije los pogon naravno, losiji je od GRX 810Nije to lošiji pogon. Nisu ista kategorija i uska namena, ali naprotiv daleko je od lošeg. I izdržljiviji je. Pitanje koliko je Canondale ravljen, Cube je nov
Jedino mi boja bode oči kod Cubeta 😁, sva tri (bi trebalo da) su dobri bajsevi. Pogledaj koji ti najbolje leži kad su svi već kod istog prodavca
Inače nije baš da se kod gravela pozicija u vožnji može opistati kao opušteno
“Nezno plava”😁?
Smeta ti nežno plava ili ti je "poznat" bajs?
Inaće koliko vidim lik ima poveći izbor "opasnih" bajseva
Ako mu je Skot Spidster bio agresivan velike su šanse da će biti i ova tri. Onda neka gleda nešto ovako
ili
Bar si bezbedan, da neće da ga kradu 😎“Nezno plava”😁
Nekako mi Cannondale deluje u boljem stanju nego Cube. Iako prodavac piše NOV NOV NOV za Cube, vide se ogrebotine i oguljena farba na viljušci, plus oguljena slova gore i na Cube logo sa leve strane.Pitanje koliko je Canondale rabljen, Cube je nov
Jedino mi boja bode oči kod Cubeta 😁
?
Ako mu je Skot Spidster bio agresivan velike su šanse da će biti i ova tri. Onda neka gleda nešto ovako
ili
Da, više je cimet. Video sam već takvu boju, lepša je uživoIskreno se nadam da je Cannondale lepši uživo, da je više cimet nego izmet 😀
...
za Cube, vide se ogrebotine i oguljena farba na viljušci, plus oguljena slova gore i na Cube logo sa leve strane.
...
Ova Merida mi je promakla... ono što tražim što se geometrije tiče. I još dosta jeftiniji. ... L je do 192cm a tu se uklapam. ..probati jer vidim da je od istog prodavca kao i ona tri.
Merida brutalna , 105 pogon odlican?
ili
Ako mislis offroad na Staroj ili oko Tupiznice onda gravel def ili mtb, ali ako hoces asfaltom (gde ga ima) moze i tu drumas lagano.Gravel je za brda,makadam,nije ovo za drum,to je sporo do bola
Za asfalt samo Carbon drumas,2x10 ultegra ili bolje naravno
Planiram isto neki gravel za Staru planinu i Tupiznicu
Ko hoce bicikl za sminku moze kupiti i one sa traktorskim gumama koji idu 8 kmh
Ma moze isao sam ja do gore, pre neki dan isao knjazevac - tresibaba - crni vrh, ako hoces do tupiznice mozes knjazevac - kalicina pa odatle na gore bolji je put nego iznad Manjinca, do babinog zuba skroz (ili do hotela) osim ako bas nisi u kondiciji ne bih preporucio.Vozim drumasa,ktm revelator ali me mami Tupiznica a od Manjinca pa do vrha makadam,kupio bih gravela
Stara planina extra put do hotela ali uspon kriminalan,nikako da se okurazim
Bio kolima i onaj zid od 20% nisam siguran da li moze bicklom
Kalna=Babin zub,to ko izveze presao igricu
Ko hoce bicikl za sminku moze kupiti i one sa traktorskim gumama koji idu 8 kmh

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari