Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Meni ni vaucer za anketu, a ni famozni rodjendanski danas. Sutra cu bez blama da ih pitam zasto nisam dobio rodjendanski, posto volsebno traze u podesavanjima naloga da se napise datum rodjenja bas iz tih razloga

Meni nije uspelo, u prvi trenutak je prihvatio ali na 3 koraku, mi izbaci da vaucer nije validan kao i to da je sadržaj korpe promenjen. Nisam siguran da li kod mene baguje aplikacija ili je do njih ali bilo kako bilo čekam drugu priliku pa ću valjda i ja doći do tih guma 🙂

app2000
2000/15000 kroz aplikaciju
Да ли постоји неко ограничење за овај код (осим да је износ преко 15.000 динара)?

Када додам код (у мобилној апликацији) испрва га прихвати, али када дођем до последњег корака за наручивање и кликнем наручи добијем поруку:
Ваучер не важи или му је прошао рок за коришћење. Провери да ли су сви услови испуњени или позови Ананас корисничку подршку за додатну помоћ

Износ корпе је нешто преко 16.000 има два производа, оба од Спарк-а, додуше различита...

Да ли постоји неко ограничење за овај код (осим да је износ преко 15.000 динара)?

Када додам код (у мобилној апликацији) испрва га прихвати, али када дођем до последњег корака за наручивање и кликнем наручи добијем поруку:
Ваучер не важи или му је прошао рок за коришћење. Провери да ли су сви услови испуњени или позови Ананас корисничку подршку за додатну помоћ

Износ корпе је нешто преко 16.000 има два производа, оба од Спарк-а, додуше различита...
Meni prošlo sa ISP plaćanjem. Možda ako je cena proizvoda manja od 15000, jer cena dostave se ne racuna

Одабрао сам плаћање Уплатницом (до сада сам тако плаћао - не волим да остављам број рачуна и код).

Као што рекох има два произвора, један 12.000 и други 4.000 динара, оба од Спарка (додуше за оба иде посебна поштарина).

Има ли неко класично понижење, пардон снижење, од 500/1000/2000 динара?

Одабрао сам плаћање Уплатницом (до сада сам тако плаћао - не волим да остављам број рачуна и код).

Као што рекох има два произвора, један 12.000 и други 4.000 динара, оба од Спарка (додуше за оба иде посебна поштарина).

Има ли неко класично понижење, пардон снижење, од 500/1000/2000 динара?
Do metoda plaćanja je možda, meni nije htelo poklon kartica + ISP, ali samo ISP je prošlo

Da li je neko kupovao Intesa karticom na rate?
Kod mene se javlja problem – kada pokušam da primenim vaučer i platim na rate, transakcija ne prolazi, dok plaćanje celokupnog iznosa funkcioniše bez problema.

Kontaktirao sam korisničku podršku, ali nažalost nisam dobio konkretno objašnjenje. Navode da je plaćanje Intesa karticom na rate moguće (što se vidi i kao opcija prilikom plaćanja), ali u praksi kupovina ne prolazi iako ima dovoljno sredstava na kartici i iznos je preko 20k.

Da li je neko imao sličan problem ili zna u čemu može biti stvar?

Kod mene se javlja problem – kada pokušam da primenim vaučer i platim na rate, transakcija ne prolazi, dok plaćanje celokupnog iznosa funkcioniše bez problema.

Kontaktirao sam korisničku podršku, ali nažalost nisam dobio konkretno objašnjenje. Navode da je plaćanje Intesa karticom na rate moguće (što se vidi i kao opcija prilikom plaćanja), ali u praksi kupovina ne prolazi iako ima dovoljno sredstava na kartici i iznos je preko 20k.

Mozda je u pitanju da ne moze i na rate i vaucer, vec samo jedna od te dve opcije.

I ja sam to pretpostavio, ali njihova korisnička služba tvrdi da je to ipak moguće.

I ja sam to pretpostavio, ali njihova korisnička služba tvrdi da je to ipak moguće.
Ne bih bas bio uveren u spektar znanja o mogucnosti, na platformi koja je prilicno velika, vecine first level agenata njihove korisnicke sluzbe. Jedino ako je ta informacija od nekog sa vise instance.

Ne bih bas bio uveren u spektar znanja o mogucnosti na platformi koja je prilicno velika, vecine first level agenata njihove korisnicke slusbe. Jedino ako je ta informacija od nekog sa vise instance

Можеш да пишеш њиховој подршци ([email protected]) обзиром да су они нешто виспренији. Али и од њих сам добио одговор:
„излогуј се из мобилне апликације, па се поново улогуј и пробај”
Притом одговарају прилично брзо, чим прође рок трајања ваучера 😂🤣😛🤣😂

Mozda je u pitanju da ne moze i na rate i vaucer, vec samo jedna od te dve opcije.
Provereno radi jer sam uzeo pre par nedelja susilicu sa kuponom od 5000din i kreditnom karticom Inteze na 3 rate.
Ono sto moze biti problem je do same kartice. Meni su npr na debitnoj Visa kartici ukinuli placanje na rate jer 2-3 meseca nisam imao prilive na racun.

Da li si kupovao preko mobilne aplikacije ili web'a?

Nisam pokusavao jos preko web-a ovo mi se desavalo preko mob aplikacije jer su tu davali zadnja 2x vaucere.

da nisi prekoracio limit za placanje na rate za karticu. mozes d aproveris negde u intesa app...

app2000 je onda utorkom uvek

Nazad
Vrh Dno