Izgleda da su poceli deliti, stigao i meniStigao vaučer od popunjavanja ankete na email.
Да ли постоји неко ограничење за овај код (осим да је износ преко 15.000 динара)?app2000
2000/15000 kroz aplikaciju
Meni prošlo sa ISP plaćanjem. Možda ako je cena proizvoda manja od 15000, jer cena dostave se ne racunaДа ли постоји неко ограничење за овај код (осим да је износ преко 15.000 динара)?
Када додам код (у мобилној апликацији) испрва га прихвати, али када дођем до последњег корака за наручивање и кликнем наручи добијем поруку:
Ваучер не важи или му је прошао рок за коришћење. Провери да ли су сви услови испуњени или позови Ананас корисничку подршку за додатну помоћ
Износ корпе је нешто преко 16.000 има два производа, оба од Спарк-а, додуше различита...
Do metoda plaćanja je možda, meni nije htelo poklon kartica + ISP, ali samo ISP je prošloОдабрао сам плаћање Уплатницом (до сада сам тако плаћао - не волим да остављам број рачуна и код).
Као што рекох има два произвора, један 12.000 и други 4.000 динара, оба од Спарка (додуше за оба иде посебна поштарина).
Има ли неко класично понижење, пардон снижење, од 500/1000/2000 динара?
А како да платиш ИСП-ом на мобилном, када поруџбину креираш на истом мобилном?Do metoda plaćanja je možda, meni nije htelo poklon kartica + ISP, ali samo ISP je prošlo
Skrinšotujem QR kod i onda u aplikaciji imam da izaberem QR iz galerije (doduše toga ima u Erste i Raiffeisen, možda nema svaka banka to)А како да платиш ИСП-ом на мобилном, када поруџбину креираш на истом мобилном?
Mozda je u pitanju da ne moze i na rate i vaucer, vec samo jedna od te dve opcije.Da li je neko kupovao Intesa karticom na rate?
Kod mene se javlja problem – kada pokušam da primenim vaučer i platim na rate, transakcija ne prolazi, dok plaćanje celokupnog iznosa funkcioniše bez problema.
Kontaktirao sam korisničku podršku, ali nažalost nisam dobio konkretno objašnjenje. Navode da je plaćanje Intesa karticom na rate moguće (što se vidi i kao opcija prilikom plaćanja), ali u praksi kupovina ne prolazi iako ima dovoljno sredstava na kartici i iznos je preko 20k.
Da li je neko imao sličan problem ili zna u čemu može biti stvar?
Ne bih bas bio uveren u spektar znanja o mogucnosti, na platformi koja je prilicno velika, vecine first level agenata njihove korisnicke sluzbe. Jedino ako je ta informacija od nekog sa vise instance.I ja sam to pretpostavio, ali njihova korisnička služba tvrdi da je to ipak moguće.
Ne bih bas bio uveren u spektar znanja o mogucnosti na platformi koja je prilicno velika, vecine first level agenata njihove korisnicke slusbe. Jedino ako je ta informacija od nekog sa vise instanceI ja sam to pretpostavio, ali njihova korisnička služba tvrdi da je to ipak moguće.
Provereno radi jer sam uzeo pre par nedelja susilicu sa kuponom od 5000din i kreditnom karticom Inteze na 3 rate.Mozda je u pitanju da ne moze i na rate i vaucer, vec samo jedna od te dve opcije.
da nisi prekoracio limit za placanje na rate za karticu. mozes d aproveris negde u intesa app...Da li je neko kupovao Intesa karticom na rate?
Kod mene se javlja problem – kada pokušam da primenim vaučer i platim na rate, transakcija ne prolazi, dok plaćanje celokupnog iznosa funkcioniše bez problema.
Kontaktirao sam korisničku podršku, ali nažalost nisam dobio konkretno objašnjenje. Navode da je plaćanje Intesa karticom na rate moguće (što se vidi i kao opcija prilikom plaćanja), ali u praksi kupovina ne prolazi iako ima dovoljno sredstava na kartici i iznos je preko 20k.
Da li je neko imao sličan problem ili zna u čemu može biti stvar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari