Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Шта се ово дешава са пакетима и BEG?
4 пакета имају статус да су слетели и даље се ништа не дешава. 3 пакета из Кине слетела 23.04., један из Аустралије 24.04.

Да
"Аустарлијанац" се напокон помакао - статус изменична пошта.

32557.jpg

Situacija sa City Express-om: stoji da je pošiljka uručena a niko nije zvao. Još čudnije, piše CE Čačak a pošiljka treba da stigne u Kruševac. Call centar radi do 16h pa tek sutra da zovem, jel se dešavalo nekome slično?

Meni se to desilo pa su mi sutradan isporucili , i naravno napisali da je "maja" prihvatila paket i slicno.

Mogu da razumem da je neko zabačeno selo pa eto nisu stigli da uruče, nego sam grad, i to napisao 13h a dostava je do 15h. Hvala, očekujem sutra onda

Ali opet zovi ujtru da vidis sta se desava , ne sme paket drugom da se isporuci tek tako pogotovo ako je sa otkupninom.

Pogledajte prilog 537586

Situacija sa City Express-om: stoji da je pošiljka uručena a niko nije zvao. Još čudnije, piše CE Čačak a pošiljka treba da stigne u Kruševac. Call centar radi do 16h pa tek sutra da zovem, jel se dešavalo nekome slično?
Meni se desilo sa City da sam porucio neku tecnost za pranje kola, nikad nije stigla zalio sam se rekli su mi kao pa stigla je neko je preuzeo...ili je kurir zadrzao za sebe...
Medjutim meni nikad nije ni uruceno, placalo je se pouzecem tako da nisam u tom smislu ostecen mada mi je tecnost trebala..

Paket od zalivanja
TN CN260407**** i nema slovnu oznaku na kraju, nije moguće pratiti zbog neispravnog TN, obično stigne poruka od pošte na Viber, ovog puta nije, i paket je označen kao neisporučen na AE!

Elem, ja u poštu, a oni već vratili u Feliks Logistics, ja izguglam broj, pozovem, javi se kinez!

Kaže ne može ništa da vidi bez lokalnog broja za praćenje, koji nisam dobio. Sad da vidim ponovo u pošti dal imaju taj broj.

Pa zar nisu svi ti sa alija CN bez slovne oznake na kraju ja imam jedan sad je na statusu da je juce prosao carinu i tu stoji?
original kod je bio AP.. ali ni oni nemaju pracenje kod nas
PS: kad bi trebalo da stigne poruka na viber?

Poslednja izmena:
Screenshot_20260429_150026_Chrome.jpg
Nigde ne piše da su me kontaktirali!

Čuo sam se sa Kinezom, ako je još kod njih, ponovo će poslati poštom.
Da li je neko imao da iskustvo, koliko se paket zadrži, pre nego što ga vrate u Kinu?

Poslednja izmena:
Screenshot_1.png

Jel imao neku ovu situaciju? Da se zezam sa "kurirom" ili da trazim refund odmah?
Vidim i nasa posta ga ima na pracenju, stoji Madjarska prijem...ko zna sta se tu desilo...

"Delivery failed" status kod mene se desavao u dve situacije:
prva kad je posiljka isla na carinjenje,
i druga situacija kad postar zbog obima posla ili jednostavno nece da nosi posiljku na
adresu pa da bi naveli razlog neisporucivanja stave status neuspela dostava pa onda mora licno da se podigne u posti.

Шта се ово дешава са пакетима и BEG?
4 пакета имају статус да су слетели и даље се ништа не дешава. 3 пакета из Кине слетела 23.04., један из Аустралије 24.04.
Пакети из кине пристигли преко неког "feliks logistics" на пакетомат поште.

Update: izgleda bas lazni alarm, doslo je do promene statusa, lici da ce ipak biti sve ok.

Imam CN posiljku koja je presla u PJ (viber poruka na dan isporuke). Zna li neko da li se te posiljke cuvaju u posti standardnih 20 dana ili se cuvaju krace ako primalac nije na adresi u trenutku isporuke?

Poslednja izmena:
Verovatno krace ,jer je PJ domaca posiljka.
5 dana pretpostavljam.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno