Šta je novo?

Aku busilica?

Ja za po kuci u zadnje 3 godine iskljucivo 12v busilicu (Bosch GSR 12v-35FC i 12v-32 od skora) za sve, kompaktna i laka, busi ivericu desetkom samo tako, plus leptir burgije od 24 tera kao kroz sir . Ciglu isto bez problema.

Za prljavije radove crnu Parkside 12v, kupljenu pre 3 god za 26 EUR.

Za beton se ne zezam sa tim rucnim, samo elektropneumatska (Parkside 20v placena 19 evra). Ide kao kroz sir sa SDS.

I Scheppach se prodavao u Lidlu kod nas,ne tako često ali sam naleteo.

Ako misliš na diht/abrihter ja imam Einhell i odličan je.

Teška,zamara ruku,za klasično šrafljenje nije baš zgodna.
Šrafilice su druga priča.. Ovo sa naveo kao po meni best buy sve u jednom.. Nema četkica, ima čekić za cigle (to uvek zatreba kada nemamo pa makar na 30sek) .. Zato kažem za 90% ljudi ona završava posao, po meni. Svaka bušilica moze da bude srafilica ali nije zgodno za to.. Srafilica je po meni posebna stvar i ona treba da bude ispod 1kg sa baterijom.

Poslednja izmena:
TC-SP 204,polovan sam uzeo od drugara,250€ me izašao.Dobra stvar je što imaju sve rezervne delove za njega.Naravno hobby varijanta,ne bavim se profesionalno obradom drveta.Parkside,a čini mi se da je Scheppach isto što i Parkside,je dosta lošije izrađen od Einhell-a,"dobra" stvar što je dosta delova kompatibilno.

Kada smo kod srafilica.. Koja je po vama najbolji odnos kompaknosti, snage i cene?

U prevodu nešto malo, jako, kvalitetno i jeftino 😁

Nisam siguran da postoji "One size fits all" ovde. Moraš da razgraničiš koja je tačna svrha šrafilice. Za hobi, šrafljenje po kući, 12v kompaktne šrafilice će završiti posao. Ako planiraš da i bušiš zidove, ciglu, drvo moj savet veće šrafilice-bušilice 18v. Ako planiraš da je koristiš svakodnevno, gledaš bolje brendove, ali to će i košta.

Jesu li baterije i punjač uračunati u cenu? Treba i na to misliti
Npr BOSCH GSR120-LI - punjač, dve baterije 2AH, oko 115e

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno