Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

@Milew

Ako placas sa racuna/kartice , povracaj moze da ide na racun ili kao Temu kredit.
Kada placas Temu kreditom , povracaj ide samo kao Temu kredit.

Ako si stalni kupac , uvek postoji sansa " da iskukas " promocije , kupone ...

Kredit ne vredi manje od novca sa kartice. Važe iste cene. Kada kupuješ, uvek prvo skida kredit, pa onda doplatiš novcem sa platne kartice.

Posle duzeg vremena stigao ponovo qqqq. Sada u modifikovanom izdanju. Sada imamo i coinse. I dalje su ista pravila. Za pocetak da se otvori kalendar potrebna su dva narucena proizvoda (ne uslovljavaju iznos). Zatim je potrebno samo potvrditi prvi odabrani free gift.
I dalje vidim trazi za narudzbinu 1000 din. Ali sada vidim narudzbina od 1000 din vredi 100 coinsa. A da bi narucio je potrebno 0/500 coinsa. Dakle 5000 din ukupno. Jel neko krenuo ovakav qqqq?
Screenshot_20260424_110126_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg

Poslednja izmena:
Drugar poručio neki deo za auto, plaćen oko 27k din. Stigao brzo, međutim jedan plastični nosač je polomljen ali je modul upotrebljiv, ima samo opciju za return + refund. Međutim savetovao sam ga da se javi supportu i da traži samo parcijalni refund jer je modul upotrebljiv ali oštećen. Javio se supportu, očigledno je bilo da je bot u pitanju, kroz 4-5 poruka je rešeno i odmah su mu refundirali oko 7.5k din na karticu. Eto da znate.

Pisao sam vec post da sam dobio neispravan proizvod (konzolu za igranje starih igara) i da sam ga vratio Transferi. Pa da napisem dalja iskustva o desavanju posle toga.
Pogresio sam sto sam trazio da mi upisu kredit na TEMU racun umesto da mi vrate novac na karticu !
NIsu mi ukinuli nikakve promocije zbog vracanja predmeta jer nikakve promocije nisam ni imao ! Samo je ispalo da vraceni Kredit manje vredi od novca sa kartice.
Naime iako dobijam "Narandzaste cene" to svi znaju koji kupuju kako izgleda kada zelim da platim kreditom, ta cena ne vazi ! Tako da vraceni kredit vredi realno oko 10-20 % manje nekad i malo vise. Narandzaste cene variraju za razlicite proizvode u procentima.
Tako da sledeci put Nikako necu vise traziti da mi upisuju kredit na Temu racun, vec samo vracanje na karticu
Ниси ништа погрешио, ја сам тражио да ми врате на картицу
И

Нису

Вероватно би требало и око тога се гањати са њима данима!

Epa braćo evo šta tj. koje uslove traži Temu da bi se dobila ultimativna nagrada kroz qqqq igru. Traži kupovinu od 8000 din. A u padajućem meniju nudi prizvode koji su baš svi skuplji nego kada se pregledaju na glavnoj stranici. Tako da i da ubaciš u korpu 8000 din. sa tom većom razlikom u ceni ti ne dobijaš ništa džabe. Sve oni naplate.

Prilozi

• Screenshot_20260425_062402_Temu.jpg
    Screenshot_20260425_062402_Temu.jpg
    130.3 KB · Pregleda: 39
Igre služe da vremenom budeš zakačen na igrice to jest kockanje a oni u još većem profitu.
Na svim platformama se kupuje tako što odeš i kupiš ciljano proizvod koji ti tad treba i kod prodavca kod kojeg je u tom trenutku najpovoljniji.
Sve ostalo je hranjenje šopingholičara u sebi, i svaka trgovina će te svesrdno na desetine različitih načina gurati u tom pravcu.

Tačno, samo ovo što rade je toliko naivan način kako pokušavaju da nas dobiju, ne verujem da im ko nasedne na prevaru.

Навлаче те да трошиш време у апликацији, додајеш ствари, купујеш и стално имаш неке “кредите” и “акције” за наредну куповину, па онда опет трошиш време, пуниш корпу… Врзино коло.

Kredit ne vredi manje od novca sa kartice. Važe iste cene. Kada kupuješ, uvek prvo skida kredit, pa onda doplatiš novcem sa platne kartice.
Kod mene je vredelo manje. Naravno da sam razgovarao sa "podrskom" da vidim o cemu se radi. Prvo sa AI koji je brzo poceo da vrti par recenica u krug pa sam trazio da mi se javi neko ziv ?
Javila se neka mucenica koja je vodila ko zna koliko razgovora u isto vreme, a razume se u materiju manje nego AI ! Izgubio sam sa njom vise od pola sata bez ikakvog rezultata ?
Trazila da joj saljem slike sto je i dobila ali onda je pocela da prica neku bezveznu pricu koja nema veze sa zivotom. Naime radi primera sam joj prikazao prvi predmet na koji sam naleteo neki komplet od 4 plasticna sata za 399 dinara narandzasta cena. Kada udjem u stranicu predmeta vec u startu je pisalo ne vise cena 399 vec puna crna cena ne vise narandzasta. Crna cena je bila 532 dinara. U korpi isto 532 dinara, nista od narandzaste cene.
Kada je dobila 3 skrinshota, prvo je izmislila da slike nisu stigle iako sam ih video u chatu ? Posle drugog slanja je kao videla ali pocela je da izmislja pricu da je to komplet a da 1 i slovima jedan sat vredi vise. Kada sam joj rekao da ja i hocu komplet pocela je neku novu bezveznu izmisljenu pricu itd. zamajavanje od 30 + minuta bez ikakvog realnog odgovora.
Kada mi je dosadila trazila je dobru ocenu, nisam joj dao nista a zaslusila je 0 koja ne postoji.
Na kraju sam kupio stvar koju sam planirao od ranije ali uvek nesto drugo iskrsne. Tu je Narandzasta cena bila samo 10 % manja od crne pa sam izgubio najmanje.
Posle potrosenog kredita sada pokazuje opet kako treba, narandzastu cenu drzi na sva tri mesta i u korpi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno