sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045

Ниси ништа погрешио, ја сам тражио да ми врате на картицуPisao sam vec post da sam dobio neispravan proizvod (konzolu za igranje starih igara) i da sam ga vratio Transferi. Pa da napisem dalja iskustva o desavanju posle toga.
Pogresio sam sto sam trazio da mi upisu kredit na TEMU racun umesto da mi vrate novac na karticu !
NIsu mi ukinuli nikakve promocije zbog vracanja predmeta jer nikakve promocije nisam ni imao ! Samo je ispalo da vraceni Kredit manje vredi od novca sa kartice.
Naime iako dobijam "Narandzaste cene" to svi znaju koji kupuju kako izgleda kada zelim da platim kreditom, ta cena ne vazi ! Tako da vraceni kredit vredi realno oko 10-20 % manje nekad i malo vise. Narandzaste cene variraju za razlicite proizvode u procentima.
Tako da sledeci put Nikako necu vise traziti da mi upisuju kredit na Temu racun, vec samo vracanje na karticu
Jel kupovao neko elektricni brijač sa temua? Moze neka preporuka?
Mislim na nesta poput ovoga:
https://share.temu.com/3jeh86cd3gB
Update:
Kod mene je vredelo manje. Naravno da sam razgovarao sa "podrskom" da vidim o cemu se radi. Prvo sa AI koji je brzo poceo da vrti par recenica u krug pa sam trazio da mi se javi neko ziv ?Kredit ne vredi manje od novca sa kartice. Važe iste cene. Kada kupuješ, uvek prvo skida kredit, pa onda doplatiš novcem sa platne kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari