Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Kad se ode u A1 i trazi prenos broja, vidim da traze licnu, i potpis, ili kako ide procedura? Ili pored ovoga MTS moze da ih odbije ako se dogovorim sa MTS-om?

Jedino ih ti mozes odbiti. Mts ce zvati ,nuditi i na kraju TEBE pitati da li da puste broj. Sta im ti budes rekao,tako ce biti. Nravno,ako su ispunjeni svi preduslovi.

Možda nekome ovaj info bude od koristi, (kao na primer meni), licima kojima je priznat status borca, mts nudi Omorika 5/15/30 ili 50 paket, sa 5, 15, 30 i 50 GB interneta u Srbiji, 3 GB u zoni 0, neo minutima i sms porukama u nacionalnom saobraćaju. Svi paketi sadrže i mts Disk i Apollon aplikaciju tokom cele UO.

UO se potpisuje na 12 ili 24 meseca.

Cena paketa je 480/720/840 i 960 dinara uz elektronski račun.

Prilikom sklapanja ugovora potrebni su lična karta i boračka legitimacija.

Ograničili su mi 4G brzinu interneta na 50mbps isto ko i za 5G mrežu, paket : Zmaj ( 2024 godina ).

Da li ovde ima osnova za raskid ugovora bez penala ili nema?

Zato što u ugovoru piše da nakon potrošenih 30GB, mogu da koristim internet uz smanjenu brzinu ako imam NET BOOST, a ako nemam onda se naplaćuje stoti ili hiljaditi deo dinara 1kb interneta...

Za 5G kada su uveli ograničenje, ,,u redu", ali imam isto to ograničenje čak i na 4G mreži, a u ugovoru piše da posle maksimalnih iskorišćenih količinskih gigabajta, se može koristiti po tom i tom uslovu internet po smanjenoj brzini ( 4G mreža, ugovorna obaveza : 26.12.2024.-26.12.2026. ...

mt:s , Vaš Svet 🥲

Nazad
Vrh Dno