3 meseca po dinar , to se javljali ovde da nude. Preslo se na taktiku zadrzati starog korisnika nego da odlaze i stalno novi.Imamo li info koja je aktuelna ponuda za prenos broja iz a1 u MTS za paket 5L ?
Zalio sam se na poslednji racun jer su mi lose obracunali (imam 15m po 1rsd), sad su mi poslali korigovana poslednja 3 računa jer su i njih lose obracunali, a ja platio već poslednja 2 (za 1. i 2. mesec). Šta raditi sad jer sam u preplati, a koliko sam citao Mts to bas ne obračunava kako treba (preplatu)?
Ocekuj ceste greske , mesecno pisanje prigovora na racune. Sve isprave ali oduzimaju nase vreme.Zalio sam se na poslednji racun jer su mi lose obracunali (imam 15m po 1rsd), sad su mi poslali korigovana poslednja 3 računa jer su i njih lose obracunali, a ja platio već poslednja 2 (za 1. i 2. mesec). Šta raditi sad jer sam u preplati, a koliko sam citao Mts to bas ne obračunava kako treba (preplatu)?
Fora je sto mi narednih još 10 računa treba da budu 1rsd. Na šta li će to liciti?😅😄Na koji mail se šalje? Hvala 🙂Pošalji mail i traži da preknjiže na sledeći račun. Tako funkcionišu.
Fora je sto mi narednih još 10 računa treba da budu 1rsd. Na šta li će to liciti?😅😄Na koji mail se šalje? Hvala 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari