3 meseca po dinar , to se javljali ovde da nude. Preslo se na taktiku zadrzati starog korisnika nego da odlaze i stalno novi.Imamo li info koja je aktuelna ponuda za prenos broja iz a1 u MTS za paket 5L ?
Zalio sam se na poslednji racun jer su mi lose obracunali (imam 15m po 1rsd), sad su mi poslali korigovana poslednja 3 računa jer su i njih lose obracunali, a ja platio već poslednja 2 (za 1. i 2. mesec). Šta raditi sad jer sam u preplati, a koliko sam citao Mts to bas ne obračunava kako treba (preplatu)?
Ocekuj ceste greske , mesecno pisanje prigovora na racune. Sve isprave ali oduzimaju nase vreme.Zalio sam se na poslednji racun jer su mi lose obracunali (imam 15m po 1rsd), sad su mi poslali korigovana poslednja 3 računa jer su i njih lose obracunali, a ja platio već poslednja 2 (za 1. i 2. mesec). Šta raditi sad jer sam u preplati, a koliko sam citao Mts to bas ne obračunava kako treba (preplatu)?
Fora je sto mi narednih još 10 računa treba da budu 1rsd. Na šta li će to liciti?😅😄Na koji mail se šalje? Hvala 🙂Pošalji mail i traži da preknjiže na sledeći račun. Tako funkcionišu.
Fora je sto mi narednih još 10 računa treba da budu 1rsd. Na šta li će to liciti?😅😄Na koji mail se šalje? Hvala 🙂
Možda nekome ovaj info bude od koristi, (kao na primer meni), licima kojima je priznat status borca, mts nudi Omorika 5/15/30 ili 50 paket, sa 5, 15, 30 i 50 GB interneta u Srbiji, 3 GB u zoni 0, neo minutima i sms porukama u nacionalnom saobraćaju. Svi paketi sadrže i mts Disk i Apollon aplikaciju tokom cele UO.
UO se potpisuje na 12 ili 24 meseca.
Cena paketa je 480/720/840 i 960 dinara uz elektronski račun.
Prilikom sklapanja ugovora potrebni su lična karta i boračka legitimacija.
DaИ наводно могу три броја .
Jel su tebi priznali resenje? Meni kazu samo legitimacija mozeMože i rešenje.
Ja sam potpisao za SRB Omorika 5, najniži paket, jutros vidim umesto 5 imam 10 GB.
Povoljnost je i da lica kojima je priznat status borca, a koji već imaju potpisanu UO na bilo koju mts postpaid tarifu, mogu preći na SRB Omorika paket za veterane bez problema.
Nisam jos dobio legitimaciju ali imam resenje@LFShadow0 Meni su u poslovnici rekli da je potrebna ili biračka legitimacija ili dokaz o statusu, tj. rešenje na osnovu koga je priznat status borca.
Ja imam legitimaciju pa sam nju i priložio...
Ti si svoju izgubio ili...?
Ja podneo 29.04 prelazak u Yettel.Dali je neko podneo zahtev za raskid i prenos u maju dali daju isto kao ranije 60 posto popusta na tarifu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari