Ja poceo da koristim pre mesec dana i mozes da proveris kad god hoces da li ima promena cene. Sve sto je jeftinije ti vrate. Mislio sam da ce uticati na promocije ali dobio claimcredit juce. I kupone mi je dao u neobicno kratkom roku.Kakva su vam iskustva sa korekcijom cene? Prvi put sad to vidim, možda je bilo i ranije ali nisam obraćao pažnju. Rok je trideset dana. Šta i kad činiti?
Ja poceo da koristim pre mesec dana i mozes da proveris kad god hoces da li ima promena cene. Sve sto je jeftinije ti vrate. Mislio sam da ce uticati na promocije ali dobio claimcredit juce. I kupone mi je dao u neobicno kratkom roku.
Ja kad god ponudi , uzimamDa li je bolje čekati još korekcije cene poslednje dane (do 30. dana) ili je bolje odmah uzeti ponuđeni iznos?
I ja sam saznao na isti nacin 😀 Imam vise porudzbina i na svaku sam drndao Price Adjustment i onda mi ukinu claimcredits.. Kada mi istekne Price Adjust na svim porudzbinama onda mi vrate claimcredits jel tako i kod tebe?Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.
Ja vec 7 dana zaredom dobijam 2800 povrat na potrosenih 5000+I ja sam saznao na isti nacin 😀 Imam vise porudzbina i na svaku sam drndao Price Adjustment i onda mi ukinu claimcredits.. Kada mi istekne Price Adjust na svim porudzbinama onda mi vrate claimcredits jel tako i kod tebe?
I da li je i vama losija ponuda claimcredits? Vec neko vreme dobijam 5000 povrata na 10000, zatim 2800 na 5000, a onu na 3500 nema vec duze vreme.
Taj vid da kazem "prevare" je znatno ucestao u poslednje vreme ! Stalno izlaze slike proizvoda a da cesto kada pogledam sve fotografije sve se odnose na nesto sto se uopste ne prodaje !Ovo iznad mi se desilo sa poslednjom kupovinom. Reklamiran neki set za čišćenje, stoji jasno na slici listinga, pišu i dimenzije, a stigao samo jedan deo.
Što je najgore većina ljudi pređe preko toga, listing ima ocenu 4.6 sa 190 recenzija.
Tek kad se filtrira po najlošijim ocenama se vidi da se ljudi žale. Meni to iskočilo tokom plaćanja claimcredita, pa nisam mogao da vidim te ocene, plus sad ako odradim refundaciju toga, ukinuće claimcredit, tako da ode hiljadu dinara.
Ako je temu posiljka ne treba da imas nikakve doplate.Stigla mi power bank od 20kmAh i koferce sa srafilicom unutra, dve baterije, glava metalna, oba iz qqqq, srafilica placena 400 i nesto dinara najverovatnije neka postarina
Treba, ako je odabrao nešto iz "lokalnog skladišta". Ima neka kineska prodavnica na Temu iz koje se naplaćuje poštarina.Ako je temu posiljka ne treba da imas nikakve doplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari