Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja sam na jednom od naloga vratio glavnu nagradu, nastavio je i dalje da izlazi kalendar, upravo juče završio još jedan krug, videćemo da li će ga biti i dalje.

Ja sam na jednom od naloga vratio glavnu nagradu, nastavio je i dalje da izlazi kalendar, upravo juče završio još jedan krug, videćemo da li će ga biti i dalje.
Koliko puta si imao do sada qqqq? Ja samo 2 puta.

Da li mozda mogu da se nekako zalim da mi vrate deo novca posto sam dobio pogresan item? Kupio sam model aviona za koji je pisalo da je 1:72 a dobio sam 1:100. Msm vec sam dao klincu avioncic pa ne bih da ga vracam, znam da je na Aliju mogao dispute na konto ovoga da se otvori
Kakav je kvalitet marerijal od ovih aviončića

Да ли је неко куповао дронове? Има ли неки за препоруку?

Kakav je kvalitet marerijal od ovih aviončića

Meni su bomba iskreno. SU-57 je u razmeri 1:72 i sve je super leglo i ne mrda, a SU-35s je 1:100 i jednostavniji je nekako plus jedno zakrilce ispada ali to kap lepka moze da resi.

Sve u svemu uzecu sigurno jos, kad bih nasao SU-47 bio bih presrecan ali nisam gadljiv ni na usaf.

Trenutno u korpi imam SU-27, F14, F18 i F35, samo cekam kupone. 😀

Meni su bomba iskreno. SU-57 je u razmeri 1:72 i sve je super leglo i ne mrda, a SU-35s je 1:100 i jednostavniji je nekako plus jedno zakrilce ispada ali to kap lepka moze da resi.

Sve u svemu uzecu sigurno jos, kad bih nasao SU-47 bio bih presrecan ali nisam gadljiv ni na usaf.

Trenutno u korpi imam SU-27, F14, F18 i F35, samo cekam kupone. 😀
Odlično. Uzeću i ja jedan SU-35 i Mig 29 i Mig 31 ako ima

I šta sad trebam kupiti jedan artikal da bih dobio kupon od 3000 din. I da li taj kupon mogu iskoristiti za robu koja vredi npr. 3100 din. i da mi naplate samo 100 din.?

Prilozi

• Screenshot_20260417_055652_Temu.jpg
    Screenshot_20260417_055652_Temu.jpg
    143.1 KB · Pregleda: 36
Odlično. Uzeću i ja jedan SU-35 i Mig 29 i Mig 31 ako ima

Su57 je definitivno bolji i masivniji
20260417_080626.jpg20260417_080641.jpg20260417_080705.jpg

Ali ni SU-35 nije los, jedino sto mi lepse izgleda u crno sivoj varijanti al nisam obratio paznju kad sam porucivao.

20260417_080541.jpg20260417_080513.jpg20260417_080507.jpg

Bacio sam oko i na TU-160 al stavice me zena u top obzirom da je 55cm dugacak

Samo da vas upd.
Zalivanje ide ovako. Sad sam 99.98% celokupnog progresa i sad zalivam nadam se zadnju plocicu/zemlju i tu sam 80%. Daje mi 0.01% po zalivanju. U prevodu 100 puta treba da zalivam za jedan procenat. A dobijam oko 25-30 zalivanja dnevno. U prevodu za jos 20% trebace mi jos dva meseca a bar 😂 😂 😂 😂

Ja sam kupio samo prvu, preuzeo glavnu (Ajazz AK820) i ukinuli mi 🙂

Samo da vas upd.
Zalivanje ide ovako. Sad sam 99.98% celokupnog progresa i sad zalivam nadam se zadnju plocicu/zemlju i tu sam 80%. Daje mi 0.01% po zalivanju. U prevodu 100 puta treba da zalivam za jedan procenat. A dobijam oko 25-30 zalivanja dnevno. U prevodu za jos 20% trebace mi jos dva meseca a bar 😂 😂 😂 😂

Šta dobiješ na kraju posle tolikog zalivanja?

Da li si kupovao svaku nagradu od 1000 din kada su ti izlazile, mislim da zavisi i od toga.
Prvu nagradu da započnem igru i samo pokupim glavnu, koja je u poslednje vreme 1200 din. Do glavne nagrade preskačem tj. samo otvaram polja. I što je najbolja stvar, što na drugim nalozima nemam, pri izboru proizvoda da bih dostigao taj limit od 1200 din za glavnu nagradu, svi artikli su sa već uračunatim popustima, kao kada bih kupovao regularno.

ja sam tako radio i svuda mi je pogasio odmah posle prvog puta i sada nemam ni cc ni qqqq na tim nalozima. Na jednom nalogu mi je čak tražio 8.000 din da bih preuzeo zadnju nagradu.

Su57 je definitivno bolji i masivniji
Pogledajte prilog 536161Pogledajte prilog 536162Pogledajte prilog 536164

Ali ni SU-35 nije los, jedino sto mi lepse izgleda u crno sivoj varijanti al nisam obratio paznju kad sam porucivao.

Pogledajte prilog 536165Pogledajte prilog 536166Pogledajte prilog 536167

Bacio sam oko i na TU-160 al stavice me zena u top obzirom da je 55cm dugacak
Ono što jes jes, ali noviji je. Ovi drugi su legendaeni, pogotovu mig-29 i su-25

Pozdrav svima, jel neko ima flashsale01 link za Nintendo Switch? Ranije mi je izlazila reklama i nisam nikada pokušavao, ali evo čitam ovde iskustva pa bih hteo probati da ga uzmem.
Na IG reklamama mi izlaze samo tableti koji mi ne trebaju...

Ono što jes jes, ali noviji je. Ovi drugi su legendaeni, pogotovu mig-29 i su-25
Mislim da je samo fora sto je ovaj u vecoj razmeri pa je samim tim i masivniji. Videcu kad stignu ovi ostali 😀

Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.
Meni su jednom ukinuli sve promocije i popuste koji postoje ukljucujuci i one Narandzaste cene sto daju za svu robu. Znaci nudili su mi samo da kupim po nekoj njihovoj 100% ceni ! Ali desila se takva situacija da nisam vracao paket jer nije ni stigao, a zalio sam se da nisam narucio taj predmet i stvarno nisam. Fantomski predmet se pojavio u porudzbini posle 5 dana kada vise nisam ni gledao sadrzaj porudzbine vec samo pratio stizanje !
Tada su mi vratili novac a predmet je ostao tek da mi stigne.

Pisao sam pre 15-tak dana o jeftinoj konzoli koju su nudili jednog dana. Konzola za emulaciju starih igara. Prodaju je bez kupona za 3.500 din + nema ogranicenja, a meni su tog dana nudili za 1.555. Paket je putovao vise od 20 dana i vidi se da je prepakivan je je dosao u dve kese jedna u drugoj sa razlicitim siframa od TEMU-a !
Kutija od konzole sva izlepljena selotejpima i belim trakama ! Bar kodova ima najmanje 3 jer ko zna koliko je puta do sada slata i Vracana !
Konzola naravno ne radi. Ekran je crkao i pokazuje samo belu sliku sa nekim uzduznim linijama. Za bednih 1.555 traze da im vracam nazad sto cu i da uradim, sta ce mi neispravna konzola. Koja je ko zna koliko puta do sada vracena ?Ali ima tu ebade posto nemam stampac, moram da nosim prvo do neke kopirnice, stamparije da odstampaju adresnicu pa pakovanje plus odlazak do poste, jer nisam hteo da me zeznu sa Neispravnom konzolom.
Nudili su 430 dinara da je zadrzim ?

meni danas drugi krug qqqq zavrsen, ovog puta sam svakog dana otvrao kalendar, dobio jednu nagradu za 0 dinara, nije bilo uslova a bilo sta kupim , to je eksterna baterija , glavna nagrada je neka kao srafilica videcemo dal ce doci samo koferce ili i srafilica, za nju sam imao sulov 1200 cini mi se svakako sam narucio supruzi fotrole za telefon, medjutim zanimljiva stvar ta glavna nagrada sada ispaad da nije 0 iako je pisalo u samoj korpi da je 0 vec kosta 400 i nesto dinara a prodavac Srpsko Shop se zove

Poslednja izmena:
meni danas drugi krug qqqq zavrsen, ovog puta sam svakog dana otvrao kalendar, dobio jednu nagradu za 0 dinara, nije bilo uslova a bilo sta kupim , to je eksterna baterija , glavna nagrada je neka kao srafilica videcemo dal ce doci samo koferce ili i srafilica, za nju sam imao sulov 1200 cini mi se svakako sam narucio supruzi fotrole za telefon, medjutim zanimljiva stvar ta glavna nagrada sada ispaad da nije 0 iako je pisalo u samoj korpi da je 0 vec kosta 400 i nesto dinara a prodavac Srpsko Shop se zove
moguce da je lokalni prodavac i da je tih 400din dostava

Da li je "star gift000" prevara ili ne? Kako funkcionise? Imam kao 6 ili 7 poklona ali nisam siguran da li cu da dobijem patku kao za neke druge promocije ili je legit

Citao sam al mi bukvalno nista nije jasno jer je namerno zakomplikovano. Parama zaradjujem neke zvezdice a onda te zvezdice trosim za poklone, pojma nemam ni sam..

Sustina je da li je neko probao i da li se isplati ulaziti u kolo 😀

qqqq, claimcredit i dailyrewards mi ne nudi vise

Kakva su vam iskustva sa korekcijom cene? Prvi put sad to vidim, možda je bilo i ranije ali nisam obraćao pažnju. Rok je trideset dana. Šta i kad činiti?

Nazad
Vrh Dno