Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.Jel nece da banuju onda? 😏
Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.Jel nece da banuju onda? 😏
Koliko puta si imao do sada qqqq? Ja samo 2 puta.Ja sam na jednom od naloga vratio glavnu nagradu, nastavio je i dalje da izlazi kalendar, upravo juče završio još jedan krug, videćemo da li će ga biti i dalje.
Kakav je kvalitet marerijal od ovih aviončićaDa li mozda mogu da se nekako zalim da mi vrate deo novca posto sam dobio pogresan item? Kupio sam model aviona za koji je pisalo da je 1:72 a dobio sam 1:100. Msm vec sam dao klincu avioncic pa ne bih da ga vracam, znam da je na Aliju mogao dispute na konto ovoga da se otvori
Kakav je kvalitet marerijal od ovih aviončića
Na 3 naloga 4 puta, na jednom u toku je 5. krug.Koliko puta si imao do sada qqqq? Ja samo 2 puta.
Odlično. Uzeću i ja jedan SU-35 i Mig 29 i Mig 31 ako imaMeni su bomba iskreno. SU-57 je u razmeri 1:72 i sve je super leglo i ne mrda, a SU-35s je 1:100 i jednostavniji je nekako plus jedno zakrilce ispada ali to kap lepka moze da resi.
Sve u svemu uzecu sigurno jos, kad bih nasao SU-47 bio bih presrecan ali nisam gadljiv ni na usaf.
Trenutno u korpi imam SU-27, F14, F18 i F35, samo cekam kupone. 😀
Da li si kupovao svaku nagradu od 1000 din kada su ti izlazile, mislim da zavisi i od toga.Na 3 naloga 4 puta, na jednom u toku je 5. krug.
Samo da vas upd.
Zalivanje ide ovako. Sad sam 99.98% celokupnog progresa i sad zalivam nadam se zadnju plocicu/zemlju i tu sam 80%. Daje mi 0.01% po zalivanju. U prevodu 100 puta treba da zalivam za jedan procenat. A dobijam oko 25-30 zalivanja dnevno. U prevodu za jos 20% trebace mi jos dva meseca a bar 😂 😂 😂 😂
Prvu nagradu da započnem igru i samo pokupim glavnu, koja je u poslednje vreme 1200 din. Do glavne nagrade preskačem tj. samo otvaram polja. I što je najbolja stvar, što na drugim nalozima nemam, pri izboru proizvoda da bih dostigao taj limit od 1200 din za glavnu nagradu, svi artikli su sa već uračunatim popustima, kao kada bih kupovao regularno.Da li si kupovao svaku nagradu od 1000 din kada su ti izlazile, mislim da zavisi i od toga.
Nesto sitno, dva mala poklona.Ja sam kupio samo prvu, preuzeo glavnu (Ajazz AK820) i ukinuli mi 🙂
Šta dobiješ na kraju posle tolikog zalivanja?
Ono što jes jes, ali noviji je. Ovi drugi su legendaeni, pogotovu mig-29 i su-25Su57 je definitivno bolji i masivniji
Pogledajte prilog 536161Pogledajte prilog 536162Pogledajte prilog 536164
Ali ni SU-35 nije los, jedino sto mi lepse izgleda u crno sivoj varijanti al nisam obratio paznju kad sam porucivao.
Pogledajte prilog 536165Pogledajte prilog 536166Pogledajte prilog 536167
Bacio sam oko i na TU-160 al stavice me zena u top obzirom da je 55cm dugacak
Mislim da je samo fora sto je ovaj u vecoj razmeri pa je samim tim i masivniji. Videcu kad stignu ovi ostali 😀Ono što jes jes, ali noviji je. Ovi drugi su legendaeni, pogotovu mig-29 i su-25
Имам истеSu57 je definitivno bolji i masivniji
Pogledajte prilog 536161Pogledajte prilog 536162Pogledajte prilog 536164
Ali ni SU-35 nije los, jedino sto mi lepse izgleda u crno sivoj varijanti al nisam obratio paznju kad sam porucivao.
Pogledajte prilog 536165Pogledajte prilog 536166Pogledajte prilog 536167
Bacio sam oko i na TU-160 al stavice me zena u top obzirom da je 55cm dugacak
Meni su jednom ukinuli sve promocije i popuste koji postoje ukljucujuci i one Narandzaste cene sto daju za svu robu. Znaci nudili su mi samo da kupim po nekoj njihovoj 100% ceni ! Ali desila se takva situacija da nisam vracao paket jer nije ni stigao, a zalio sam se da nisam narucio taj predmet i stvarno nisam. Fantomski predmet se pojavio u porudzbini posle 5 dana kada vise nisam ni gledao sadrzaj porudzbine vec samo pratio stizanje !Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.
moguce da je lokalni prodavac i da je tih 400din dostavameni danas drugi krug qqqq zavrsen, ovog puta sam svakog dana otvrao kalendar, dobio jednu nagradu za 0 dinara, nije bilo uslova a bilo sta kupim , to je eksterna baterija , glavna nagrada je neka kao srafilica videcemo dal ce doci samo koferce ili i srafilica, za nju sam imao sulov 1200 cini mi se svakako sam narucio supruzi fotrole za telefon, medjutim zanimljiva stvar ta glavna nagrada sada ispaad da nije 0 iako je pisalo u samoj korpi da je 0 vec kosta 400 i nesto dinara a prodavac Srpsko Shop se zove
moguce, prvi put mi se ovo desilomoguce da je lokalni prodavac i da je tih 400din dostava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari