Ja poceo da koristim pre mesec dana i mozes da proveris kad god hoces da li ima promena cene. Sve sto je jeftinije ti vrate. Mislio sam da ce uticati na promocije ali dobio claimcredit juce. I kupone mi je dao u neobicno kratkom roku.Kakva su vam iskustva sa korekcijom cene? Prvi put sad to vidim, možda je bilo i ranije ali nisam obraćao pažnju. Rok je trideset dana. Šta i kad činiti?
Ja poceo da koristim pre mesec dana i mozes da proveris kad god hoces da li ima promena cene. Sve sto je jeftinije ti vrate. Mislio sam da ce uticati na promocije ali dobio claimcredit juce. I kupone mi je dao u neobicno kratkom roku.
Ja kad god ponudi , uzimamDa li je bolje čekati još korekcije cene poslednje dane (do 30. dana) ili je bolje odmah uzeti ponuđeni iznos?
I ja sam saznao na isti nacin 😀 Imam vise porudzbina i na svaku sam drndao Price Adjustment i onda mi ukinu claimcredits.. Kada mi istekne Price Adjust na svim porudzbinama onda mi vrate claimcredits jel tako i kod tebe?Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.
Ja vec 7 dana zaredom dobijam 2800 povrat na potrosenih 5000+I ja sam saznao na isti nacin 😀 Imam vise porudzbina i na svaku sam drndao Price Adjustment i onda mi ukinu claimcredits.. Kada mi istekne Price Adjust na svim porudzbinama onda mi vrate claimcredits jel tako i kod tebe?
I da li je i vama losija ponuda claimcredits? Vec neko vreme dobijam 5000 povrata na 10000, zatim 2800 na 5000, a onu na 3500 nema vec duze vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari