Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Kakva su vam iskustva sa korekcijom cene? Prvi put sad to vidim, možda je bilo i ranije ali nisam obraćao pažnju. Rok je trideset dana. Šta i kad činiti?
Ja poceo da koristim pre mesec dana i mozes da proveris kad god hoces da li ima promena cene. Sve sto je jeftinije ti vrate. Mislio sam da ce uticati na promocije ali dobio claimcredit juce. I kupone mi je dao u neobicno kratkom roku.

Stalno proveravam da li mogu da tražim korekciju cene. Poslednji put sam tako dobio ukupno 1800 dinara na kredit.

Ja poceo da koristim pre mesec dana i mozes da proveris kad god hoces da li ima promena cene. Sve sto je jeftinije ti vrate. Mislio sam da ce uticati na promocije ali dobio claimcredit juce. I kupone mi je dao u neobicno kratkom roku.

Ja sam na redovnoj bazi dobijao kupone (tipa kupis dve sitnice i dobijes gomilu kupona, ne znam kako se zove) i pravi put kada sam iskoristio korekciju cene je to stalo, ima tome vise od tri meseca.

Da li je bolje čekati još korekcije cene poslednje dane (do 30. dana) ili je bolje odmah uzeti ponuđeni iznos?

Da li su nesto menjali oko kredita na nalogu, da li ima neki rok do kad vazi, tj do kad mora da se potrosi ?

Nema banovanja, ali ukidaju promocije ako se pretera. Ne pitajte kako znam.
I ja sam saznao na isti nacin 😀 Imam vise porudzbina i na svaku sam drndao Price Adjustment i onda mi ukinu claimcredits.. Kada mi istekne Price Adjust na svim porudzbinama onda mi vrate claimcredits jel tako i kod tebe?

I da li je i vama losija ponuda claimcredits? Vec neko vreme dobijam 5000 povrata na 10000, zatim 2800 na 5000, a onu na 3500 nema vec duze vreme.

I ja sam saznao na isti nacin 😀 Imam vise porudzbina i na svaku sam drndao Price Adjustment i onda mi ukinu claimcredits.. Kada mi istekne Price Adjust na svim porudzbinama onda mi vrate claimcredits jel tako i kod tebe?

I da li je i vama losija ponuda claimcredits? Vec neko vreme dobijam 5000 povrata na 10000, zatim 2800 na 5000, a onu na 3500 nema vec duze vreme.
Ja vec 7 dana zaredom dobijam 2800 povrat na potrosenih 5000+

Pošto TEMU ne reaguje na pokušaje prevare , slobodno iskoristite "rupu u sistemu"

Nisu reagovali ni na jedan od oko 50 tiketa 🙁 u proteklih godinu dana...

set.jpg

t1.jpg

Ovo iznad mi se desilo sa poslednjom kupovinom. Reklamiran neki set za čišćenje, stoji jasno na slici listinga, pišu i dimenzije, a stigao samo jedan deo.

Što je najgore većina ljudi pređe preko toga, listing ima ocenu 4.6 sa 190 recenzija.

Tek kad se filtrira po najlošijim ocenama se vidi da se ljudi žale. Meni to iskočilo tokom plaćanja claimcredita, pa nisam mogao da vidim te ocene, plus sad ako odradim refundaciju toga, ukinuće claimcredit, tako da ode hiljadu dinara.

Dobio kao free poklon neku glupost, bacim pogled jutros i pise Transfera isporucila pre nedelju dana, samo sto paket nije stigao do mene. Zovem Transferu u ovom slucaju?

Nazad
Vrh Dno