Imao tu malu na 12V, doduše zelenu, koristio za sve ukupno 50 vijaka i poklonio.
Nije da je bila neispravna ili bilo šta slično, ali ima nekoliko sitnih mana:
- nema regulaciju broja obrtaja, ili vrti max brzinom ili ne vrti
Nije za sve alate naravno, ali evo ja nisam uspeo da kupim ovu šrafilicu jer se razgrabilo brzo. A listam lidlove kataloge ko neka žena već tri meseca da ju navatam i eto džabe mi. Sad mi ostaju preprodavci sa oglasa za 2-4 hiljade veću cenu ili da čekam opet Lidl bar 3-4 meseca.Pa nije baš tako.
Ima sada mnogo češće nego jednom godišnje, a nisu više toliko ni zanimljive preprodavcima jer se zasitilo tržište.
Bar u NS, stoje u radnjama i do dve nedelje. Posle ih sklone.
Jedan od bitnijih razloga zašto sam preskočio Parkside kada sam odlučivao čijoj platformi ću se pridružiti.ali malo smara taj celi koncept povremene prodaje
Takodje, po meni Einhell je mnogo bolja opcija a tu su negde sa cenama, Einhell ima dobre akcije. Samo treba pratiti.Jedan od bitnijih razloga zašto sam preskočio Parkside kada sam odlučivao čijoj platformi ću se pridružiti.
Ok je za kupiti kada ima i koristiti kada ustreba, ali kupiti kada ustreba, to jedino da se tako pogodi.
Nešto novca (možda i kvaliteta) više, ali se zato sav posao završi u roku.

Na koji model misliš?Ok, ali npr. Scheppach komplet sličnih karakteristika košta oko 2300 din. manje, uz A vaučer to na kraju može da bude ušteda oko 3200 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari