Meni se to neretko dešava na stremio. Nuvio još nisam probao.Da li vama radi subbtitle delay na Android TV?
Ja hoću da podesim titlove i pomjeram napred ili nazad titlove ništa se ne dešava.
Koristim ja....ne treba posebno addon,ideš u podesavanje Nuvio tu ćeš naći sekciju za Trakt samo se prijaviš na svoj trakt nalog i to je to. Liste ti se nalaze u biblioteciKoristi li neko trakt podatke na nuvio (ili Stremio)? Dali treba posebno addon za katalozi ili dovolno je trakt?
Jesi li probao da podesiš boju za pozadinu titlova, kao i boju za same titlove?Meni samo nedostaje opcija za podešavanje transparentnosti titlova. Na OLED-u jednostavno ne može da se gleda, jer je previše jako osvetljenje. A i pritom, šteti ekranu kad su skroz beli titlovi.
Meni samo nedostaje opcija za podešavanje transparentnosti titlova. Na OLED-u jednostavno ne može da se gleda, jer je previše jako osvetljenje. A i pritom, šteti ekranu kad su skroz beli titlovi.
A ja oduvijek žute titlove koristim na svim aplikacijama 😃Ja ne mogu nikako na žute titlove da se naviknem,samo bele koristim.😀
Za p2p nema podešavanja na telefonu, na tv aplikaciji ga ima.1. Gde je to podesavanje za P2P? kada sam prvi put pustio nesto prekoTorrentio addona tad sam dobio pitanje da li hocu da aktiviram opciju (P2P) ali u podesavanju nigde ne videh!?
2. Da li je gledanje materijala ok u EU ukoliko ne Koristim P2P (ona 3 repositories sa github)?
3. Primetio sam da jednu seriju na AndroidTV vidim sve provajdere a na tabletu samo torrentio!?
1.Settings/Playback Settings/P2P Streaming1. Gde je to podesavanje za P2P? kada sam prvi put pustio nesto prekoTorrentio addona tad sam dobio pitanje da li hocu da aktiviram opciju (P2P) ali u podesavanju nigde ne videh!?
2. Da li je gledanje materijala ok u EU ukoliko ne Koristim P2P (ona 3 repositories sa github)?
3. Primetio sam da jednu seriju na AndroidTV vidim sve provajdere a na tabletu samo torrentio!?
Treba ti i neki addon koji može da pušta strimove, tipa AIOStreams. Ova dva koja imaš su samo za meta podatke i kataloge.Zna li neko kako da rešim problem
Kada hoću da pustim neku seriju, javi mi problem da nisu instalirani addonovi.
Instalirao sam Aiometa i cinemata addon.
Ovo se dešava možda kod 5 posto serija ili filmova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari