Šta je novo?

IT sličice 2026

1p1rn13kstog1.jpeg

dlss5explainer.jpg

Dosta sa DLSS 5 mimovima, ne stizem sve da lajkujem!

Iznenađen sam da Yahoo još postoji uopšte, e ne još i da je na ovakvoj listi?!?

Ovde su verovatno svi SERVISI, pa je tako Whatsapp na 10. mestu, dakle samo ostvareni saobraćaj. Yahoo ima popularne servise za berzu, sport i vesti, ne verujem da search engine ima iole ozbiljnu ulogu u saobraćaju.

Баш тако Yahoo је портал, не сервис за претрагу, мада има ваљда и ту функцију и даље. Као и MSN који се форсира кроз Windows i Edge. Прочиташ вести, провериш берзу и мејлове, успут потражиш нешто.

U današnje vreme i tastature imaju sve manje tastera na laptopovima. Meni teško nekima da objasnim da mi trebaju funkcijski tasteri (F1-F12) i zlatna šestica (Insert, Delete, Home, End, PgUp, PgDown) bez da stišćem još jedan modifikator (Fn)... ali džaba. Čak i 16 inča laptopovi radije sa svake strane tastature imaju bezmalo 5 cm slobodnog i neiskorišćenog prostora nego da stave koji taster više.

Based on cumulative inflation from 2006 to 2026, €1 in 2006 has the same purchasing power as approximately €1.54 today...

U današnje vreme i tastature imaju sve manje tastera na laptopovima. Meni teško nekima da objasnim da mi trebaju funkcijski tasteri (F1-F12) i zlatna šestica (Insert, Delete, Home, End, PgUp, PgDown) bez da stišćem još jedan modifikator (Fn)... ali džaba. Čak i 16 inča laptopovi radije sa svake strane tastature imaju bezmalo 5 cm slobodnog i neiskorišćenog prostora nego da stave koji taster više.
1774644210016.png
Bukvalno sam zadnji laptop birao po tastaturi, a ne spec...

Nazad
Vrh Dno