Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da da, imaju neki bag pa je ista cena, to sam zaboravio da napomenem.

2 kom 10000mAh uz kupone ispadnu 17.85$, a jedan 9.96$ - ovo je ok ako neko bas hoce ovaj i nece da lovi Xiaomi kod nas na akcijama

Ovaj moj od 10000mAh se za sad dobro pokazao, radi fino i nije glomazan, cak se ni ne greje previse

I just found this on AliExpress:
Toocki Magenetic PowerBank 10000mAh 15W Wireless Charging for Magsafe PD 20W Extenal Battery for iPhone 17 16 15 14 13 Pro Max
Samo sto ne moze da se poruci, niti doda u korpu

Moze ljubicasti, saltaj drzave na zastavici ako nece

Prilozi

• Screenshot_20260302_172902_Gallery.jpg
    Screenshot_20260302_172902_Gallery.jpg
    74 KB · Pregleda: 144
1000030507.jpg
Moze i za manje, ima dodatni kupon koji se preuzima u prodavnici od 3$

2 kom 10000mAh uz kupone ispadnu 17.85$, a jedan 9.96$ - ovo je ok ako neko bas hoce ovaj i nece da lovi Xiaomi kod nas na akcijama

Ovaj moj od 10000mAh se za sad dobro pokazao, radi fino i nije glomazan, cak se ni ne greje previse

Toocki Magenetic PowerBank 10000mAh 15W Wireless Charging for Magsafe PD 20W Extenal Battery for iPhone 17 16 15 14 13 Pro Max
Hvala ti za ovo. Danas sam gledala cene za anker. Ne može da se naruči sa alija. Ludaci 80e drže na kupujem-prodajem. Baterija na ip13 niti da je menjam, niti traje nešto, na 87% je kao a već 4 godine koristim telefon. Hoću da ga prosledim dalje. Uzeh ljubičasti od 10 i plavi od 5, nema plavi od 10 više na stanju.

Ovih sam uzeo 20 komada, prvo meni pa posle kolegama sa posla kada su videli koliko je ekstra stvar, placao sam 5 evra u coins sekciji

2025 NEW 2 In 1 Wireless Carplay AI Box Android Auto Plug And Play Applicable To Convert Original Car Wired Carplay To Wireless
Da li utiče mnogo na bateriju telefona kada si konektovan na wireless Android auto?

Iskreno uopste nisam obracao paznju jer ne idem neke duge relacije, imam do posla 25 km, ne verujem da je neka velika potrosnja, u sredu radim bas cu da vidim koliko % svuce bateriju

Prazni se malo brže baterija i dosta se greje telefon, waze mape + deezer ceo put, vozio sam nekih 4.5h u cugu. U suštini za takve i duže vožnje bolje kabl, ovo je korisno za kraće relacije da ne uključuješ/isključuješ telefon svaki put.

Da, wireless po gradu, a ako je autoput - bolje kabl. Wireless dosta potroši bateriju, kod mene wireless punjač u kolima jedva održava bateriju ili je tek malo dopunjuje u tom slučaju.

Ja na Coin opciji ne mogu da nađem ništa povoljno, jer recimo tamo gde dobijam 35% popust, cena je iz starta za toliko skuplja. Recimo onaj wireless Android Auto što kaze @Dakii da ga je kupio za 5$, ja ispod 14$ ne mogu da nađem...

Ja ne znam da li je samo kod mene, naravno Makedonac region ali poslednjih mesec dana su cene nenormalne, popusti preko coins uzas
Evo koliko sam ih placao

Prilozi

• Screenshot_20260303_195408_AliExpress.jpg
    Screenshot_20260303_195408_AliExpress.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 104
Stigao mi je danas posle skoro mesec dana taster za baterije. Radi odlično. Naplaćeno mi je 310,00 dinara za njega

ananeng.jpg

Stigao mi USB tester danas i super sam prosao sa samo 160 din posti pri preuzimanju

1772568896114.png

Ne znam ne razumem se koliko bi trebalo biti zato sam i postavio koliko cega sta...

Imaju li neke photocromic sunčane naočare da valjaju i ne koštaju preterano, recimo do 30$?
Da solidno brzo reaguju na promenu svetla i da dobro zatamnjuju na direktnom svetlu. Ove što sam viđao (dva komada posedujem) baš sporo reaguju i malo zatamnjuju.
E da, moraju biti polarizovane a ne škodi i ako imaju anti glare. Samo takve mi odgovaraju za vožnju..

Sad sam gledao malo pazljivije istoriju narudzbi, pre par meseci bilo je 5-6 paketa zajedno koji nisu stigli, svi su kostali manje od 1 dolar, sad vidim da su svi po 5 dolara, tako da mi najvise ima smisla da oni to nisu ni poslali zato sto su podigli cenu 5 puta.

Narucih malopre za 33.97$ pa javljam kad stigne, noviji model od M200, tip C konekcija za promenu pa nema petljanja sa micro i slicnim kablovima

AZDOME 4K Dash Cam M200 Max Wi-Fi 6 Car DVR Voice Control G-Sensor Dashcam for Car Night Vision Loop Recording 24H Parking Mode
Stigla, na prvi pogled kamerica kao i svaka druga, da se izvucem iz danasnjih obaveza pa cu da je probam. Upaljac je sa integrisanim kablom sto je debilizam ali je bar USB C varijanta i moze da zavrsi za nesto drugo.

1772712325568.png1772712349032.png

Nazad
Vrh Dno