Šta je novo?

Poco F8 Pro/Ultra

Da li neko zna gde se moze nabaviti Poco f8 ultra na rate, posto ni na sajtu ni u Telekoplus ne primaju kupovinu na rate?

Moj predlog ti je da uzmes neki kes kredit i da ga platis za kes, jeftinije ces proci.
Steta sto ga nema kod operatera i vecim radnjama, izgleda da zvanicni Xiaomi sajt nema saradnju sa njima, barem sto se tice Poco-a😅

Poslednja izmena:
To je zvanicni sajt Xiaomi-a... Ovde je bila prica o operaterima i vecim radnjama😅

Svakako, to stoji, kao i da je moj odgovor bio na odgovarajuće pitanje 🙂
Verovatno je pisac hteo da kaže da je zvanični sajt Xiaomija za njega velika radnja 🙂 i da tamo ima Poco.

Btw. zanimljivost
Xiaomi: Prodavac, Xiaomi Technology d.o.o. Beograd, kompanija osnovana prema srpskom zakonu, sa registrovanom adresom Francuska ulica 27, Beograd, Republika Srbija, registrovana u srpskoj Agenciji za privredne registre pod matičnim brojem 21777170. Poreski identifikacioni br. 112959045 Imejl: ([email protected]).

Poslednja izmena:
Sad se baš lomim, ta cena je skroz ok. Šteta što ne može još malo dole sa kodovima/popustima...

I ja se isto razmisljam izmedju Honora i Poco, mada cena je ubedljivo na strani Poco-a🙂

Društvo, je l' su ovi Poco telefoni dostupni samo online ili ih ima u Xiaomi prodavnicama po tržnim centrima?

Xiaomi (zvanicni) nema radnje po Srbiji. Imaju sajt i odatle moze da se naruci🙂

Hvala. Već sam napravio porudžbinu za F8 Pro. Malo sam se šokirao kad sam video da traže br. lične karte ili JMBG, ja ukucah samo nule, valjda to nema veze.

Je l' znate možda koja kurirska dostavlja?

Hvala. Već sam napravio porudžbinu za F8 Pro. Malo sam se šokirao kad sam video da traže br. lične karte ili JMBG, ja ukucah samo nule, valjda to nema veze.

Je l' znate možda koja kurirska dostavlja?
Meni na kraju dostavio City express uz posredovanje Transfere.
Inače trenutno cena za F8 pro jeftinija preko oficijalnog sajta nego na KP.

Nisam ni planirao da ga uzem, tj. treba mi novi telefon, mislio sam da sačekam A57, ali ovo mi je delovala kao dobra cena za bolji telefon, a A57 ne bi bio ništa jeftiniji svakako. Nisam zapravo ni znao do nedavno da je Xiaomi lansirao stranicu, niti sam bio u toku sa Poco telefonima još otkad su nestali sa našeg tržišta, zvanično barem. Sećam se da sam poslednji Poco uzeo sa domaće, zvanične Poco stranice, koja je baš nešto kratko trajala.

Zato sam i ja uzeo Ultru, bila je jeftinija nego na KP uz dve godine legalne garancije kupovina je bila no brainer.

A je l' to telefoni stižu iz ino?
Mislim da ne, ali ne mogu da tvrdim 100%. Da kažem da sam bio uplašen dok mi nije stigao telefon jer praćenje još nije funkcionisalo kako treba, iz transfere uopšte nisu znali da sarađuju sa Xiaomijem sajt im je mašinski preveden, telefonska podrška kao da je AI Agent. Znači guza je žvakala gaće dok telefon nije stigao posle 4-5 dana. 😀 😀 😀

Haha... Je l' dođe sigurno upakovano? Od Xiaomi Srbija tj. PC Centra sve što pakuju može iz aviona da se baci.

I meni je uvek frka kad ovako naručuješ prvi put, iako je sve legitimno. Ali ipak. 😄

Haha... Je l' dođe sigurno upakovano? Od Xiaomi Srbija tj. PC Centra sve što pakuju može iz aviona da se baci.

I meni je uvek frka kad ovako naručuješ prvi put, iako je sve legitimno. Ali ipak. 😄
Iskreno ne sećam se tačno ali mislim da je bila dobro upakovana stigao je bez ikakvih ošećenja svakako čak ni kutija nije imala nikakvo ulubljenje.

Moze li netko reci ima li kolike razlike u zvučnicima u odnosu na ostale mob

I ja jedva čekam to da vidim, to čujem. Čitajući recenzije, reklo bi se da zvučnici imaju kvalitetniju, "živopisniju" reprodukciju, barem u odnosu na konkurenciju iz više srednje klase. Ovo pričam za F8 Pro. Verujem da je Ultra tek posebna priča.

Meni stigao F8 Pro jutros. Zadovoljan brzinom isporuke, naručen u petak pred ponoć, praktično za manje od dva radna dana. Dostava Transfera, za koju do juče nisam ni znao da postoji. Dobro upakovan, u zasebnu kutiju sa oblogom pucketave folije. U tom smislu dostave, sve pet.
Telefon sam praktično samo ispodešavao. Prvi pozitivni utisak mi je veličina, koja mi je baš onako taman, izrada deluje kvalitetno i sve u svemu utisak telefona u ruci premijum. Drugi utisak, ekran definitivno. Ne znam da li su u milimetar simetrični okviri, ali deluje da je celi displej površina ekrana. U poređenju sa mojim Redmi Note 13 Pro+ definitivno osećaj boljeg uređaja u ruci, ergonomičnijeg, sa boljim ekranom, uz napomenu da nisam naročiti fan zakrivljenih ekrana, ali istinu za volju nijedan problem nisam imao sa RN 13 Pro+.
Treći, primetni utisak, koji sam osetio samo kroz navigaciju sistema i podešavanje, brzina. Ovo mi je u suštini prvi telefon u životu sa flagship procesorom, i definitivno se primeti razlika u "munjevitosti" animacija, navigacije kroz sistem, otvaranja aplikacija.
Četvrti napredak u odnosu na moj trenutni telefon vibra motor. Na RN 13 Pro+ mi je bio prilično dobar, ali je ovde definitivno još bolji.

Zvuk nisam testirao, samo sam podešavao ringtone, u tom smislu deluje da je zvuk kvalitetniji, kao da ti telefon zvoni bliže ušima, ako tako mogu reći. Tek ću da vidim kako izgleda kroz reprodukciju nekog sadržaja. Kameru nisam uopšte ni škljocnuo.

Za sada, što bi rekli "first impressions" baš sam zadovoljan. Pikirao sam novi telefon do 55.000-60.000 u maloprodaji, bio sam prilično odlučan da ću uzeti nadolazeći A57, ali sam sad baš srećan što je ovaj uleteo trenutnom akcijom u budžet!

Ljudi ima nas puno pametnih ovde, znamo da se kineske i verzije za ostatak sveta razlikuju najviše po kapacitetu baterije. Da li bi bilo moguće staviti bateriju od redmni k90 pro max u poco 8 ultra, da li je iko modovao tako xiaomi telefone i da li je radilo? evo na primer posle godinu- godinu ipo baterija oslabi i hoću da je "pojačam" originalnom baterijom za kinesku verziju interesuje me da li bi to radilo.

Meni stigao F8 Pro jutros. Zadovoljan brzinom isporuke, naručen u petak pred ponoć, praktično za manje od dva radna dana. Dostava Transfera, za koju do juče nisam ni znao da postoji. Dobro upakovan, u zasebnu kutiju sa oblogom pucketave folije. U tom smislu dostave, sve pet.
Telefon sam praktično samo ispodešavao. Prvi pozitivni utisak mi je veličina, koja mi je baš onako taman, izrada deluje kvalitetno i sve u svemu utisak telefona u ruci premijum. Drugi utisak, ekran definitivno. Ne znam da li su u milimetar simetrični okviri, ali deluje da je celi displej površina ekrana. U poređenju sa mojim Redmi Note 13 Pro+ definitivno osećaj boljeg uređaja u ruci, ergonomičnijeg, sa boljim ekranom, uz napomenu da nisam naročiti fan zakrivljenih ekrana, ali istinu za volju nijedan problem nisam imao sa RN 13 Pro+.
Treći, primetni utisak, koji sam osetio samo kroz navigaciju sistema i podešavanje, brzina. Ovo mi je u suštini prvi telefon u životu sa flagship procesorom, i definitivno se primeti razlika u "munjevitosti" animacija, navigacije kroz sistem, otvaranja aplikacija.
Četvrti napredak u odnosu na moj trenutni telefon vibra motor. Na RN 13 Pro+ mi je bio prilično dobar, ali je ovde definitivno još bolji.

Zvuk nisam testirao, samo sam podešavao ringtone, u tom smislu deluje da je zvuk kvalitetniji, kao da ti telefon zvoni bliže ušima, ako tako mogu reći. Tek ću da vidim kako izgleda kroz reprodukciju nekog sadržaja. Kameru nisam uopšte ni škljocnuo.

Za sada, što bi rekli "first impressions" baš sam zadovoljan. Pikirao sam novi telefon do 55.000-60.000 u maloprodaji, bio sam prilično odlučan da ću uzeti nadolazeći A57, ali sam sad baš srećan što je ovaj uleteo trenutnom akcijom u budžet!
Kakavi su dojmovi nakon nekoliko dana korištenja

Jel imao neko sreće sa otključavanjem bootloadera, ja se maltretiram već 2 meseca, nemam sreće ni peške ni sa skriptama.

Pitanje za kolege koji su naručili preko zvaničnog sajta Poco telefone. Šta se dobije od papira uz telefon, da li se dobije neki račun? Planiram da ga uzmem kao pravno lice, pa mi je bitno da li se dobija neka faktura, račun. Zvao sam korisničku službu ali delovalo mi je da sam pričao sa AI-em.

Dobijas fiskalni. Cak na portalu stoji opcija za izmenu fakture.

Pozdrav, kolege.
Jutros gledao cenu za Ultru, bila 83.999 ... evo sada je 76.999 rsd!
S obzirom na to da je kraj marta, a cena konačno ode dole ... kako vam se čini kupovina F8U?
Vidim da na KP nije jeftinije, a ovde još i zvanična garancija ...

Nazad
Vrh Dno