dukabazuka
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 02.03.2024
- Poena
- 22
Da li neko zna gde se moze nabaviti Poco f8 ultra na rate, posto ni na sajtu ni u Telekoplus ne primaju kupovinu na rate?
Šta je pisac hteo da kaže?Ima i F i M
Xiaomi: Prodavac, Xiaomi Technology d.o.o. Beograd, kompanija osnovana prema srpskom zakonu, sa registrovanom adresom Francuska ulica 27, Beograd, Republika Srbija, registrovana u srpskoj Agenciji za privredne registre pod matičnim brojem 21777170. Poreski identifikacioni br. 112959045 Imejl: ([email protected]).
Svakako, to stoji, kao i da je moj odgovor bio na odgovarajuće pitanje 🙂
Verovatno je pisac hteo da kaže da je zvanični sajt Xiaomija za njega velika radnja 🙂 i da tamo ima Poco.
Btw. zanimljivost
Meni na kraju dostavio City express uz posredovanje Transfere.Hvala. Već sam napravio porudžbinu za F8 Pro. Malo sam se šokirao kad sam video da traže br. lične karte ili JMBG, ja ukucah samo nule, valjda to nema veze.
Je l' znate možda koja kurirska dostavlja?
Mislim da ne, ali ne mogu da tvrdim 100%. Da kažem da sam bio uplašen dok mi nije stigao telefon jer praćenje još nije funkcionisalo kako treba, iz transfere uopšte nisu znali da sarađuju sa Xiaomijem sajt im je mašinski preveden, telefonska podrška kao da je AI Agent. Znači guza je žvakala gaće dok telefon nije stigao posle 4-5 dana. 😀 😀 😀A je l' to telefoni stižu iz ino?
Iskreno ne sećam se tačno ali mislim da je bila dobro upakovana stigao je bez ikakvih ošećenja svakako čak ni kutija nije imala nikakvo ulubljenje.Haha... Je l' dođe sigurno upakovano? Od Xiaomi Srbija tj. PC Centra sve što pakuju može iz aviona da se baci.
I meni je uvek frka kad ovako naručuješ prvi put, iako je sve legitimno. Ali ipak. 😄
Kakavi su dojmovi nakon nekoliko dana korištenjaMeni stigao F8 Pro jutros. Zadovoljan brzinom isporuke, naručen u petak pred ponoć, praktično za manje od dva radna dana. Dostava Transfera, za koju do juče nisam ni znao da postoji. Dobro upakovan, u zasebnu kutiju sa oblogom pucketave folije. U tom smislu dostave, sve pet.
Telefon sam praktično samo ispodešavao. Prvi pozitivni utisak mi je veličina, koja mi je baš onako taman, izrada deluje kvalitetno i sve u svemu utisak telefona u ruci premijum. Drugi utisak, ekran definitivno. Ne znam da li su u milimetar simetrični okviri, ali deluje da je celi displej površina ekrana. U poređenju sa mojim Redmi Note 13 Pro+ definitivno osećaj boljeg uređaja u ruci, ergonomičnijeg, sa boljim ekranom, uz napomenu da nisam naročiti fan zakrivljenih ekrana, ali istinu za volju nijedan problem nisam imao sa RN 13 Pro+.
Treći, primetni utisak, koji sam osetio samo kroz navigaciju sistema i podešavanje, brzina. Ovo mi je u suštini prvi telefon u životu sa flagship procesorom, i definitivno se primeti razlika u "munjevitosti" animacija, navigacije kroz sistem, otvaranja aplikacija.
Četvrti napredak u odnosu na moj trenutni telefon vibra motor. Na RN 13 Pro+ mi je bio prilično dobar, ali je ovde definitivno još bolji.
Zvuk nisam testirao, samo sam podešavao ringtone, u tom smislu deluje da je zvuk kvalitetniji, kao da ti telefon zvoni bliže ušima, ako tako mogu reći. Tek ću da vidim kako izgleda kroz reprodukciju nekog sadržaja. Kameru nisam uopšte ni škljocnuo.
Za sada, što bi rekli "first impressions" baš sam zadovoljan. Pikirao sam novi telefon do 55.000-60.000 u maloprodaji, bio sam prilično odlučan da ću uzeti nadolazeći A57, ali sam sad baš srećan što je ovaj uleteo trenutnom akcijom u budžet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari