Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

U narednih par dana, najkasnije utorak kreće prodaja, petak, vikend pa je pomereno za par dana.

Nepostuju svi bas cene.
Promenili su cenu, verovatno u toku dana. Isto kao i Shoppster. Prvo su sa 125K rsd spustili na 100K, pa tek onda na 75K.
Stekao sam utisak da je traljavo odrađen početak prodaje. Najavljivan za 14.11. pa odložen za par dana kasnije. Takođe, rečeno je da će ga biti u svim bojama i kod svih prodajnih partnera, a ispostavilo se da telefona nema kod svih u ponudi (A1, MTS, Fonly, Big Bang ga nemaju) i da nedostaje treća boja - Lily Pad.
Nadam se da će rešiti ove probleme što pre, ipak je Edge 70 jedan od atraktivnijih Motorola modela koji se pojavio kod nas u poslednjih par godina.

Nije to baš tako
Novi proizvod se unosi u softver sa nekom inicijalnom (regularnom) cenom. Pa tek potom ide šta ide, akcije, popusti, promocije ... problem je što je danas skoro sve povezano sa web-om, pa kad neko zezne stvar ili zakasni to se odmah vidi javno 😁

Uzgred, na zvaničom Moto sajtu cena je £699.98 (!) ova kod nas je odlična

P.S. nemam nikakve veze sa Motorolom niti distributerima ni prodavcima 😀

Poslednja izmena:
Pozdrav, ne mogu više da otključam telefon otiskom prsta. Ne znam da li u ovoj temi mogu da dobijem odgovor?

Ima li vesti o androidu 16 na obicnom egde 60?

Hoćeš reći da će to biti model sa 0 nadogradnji softvera?
Teško da će tako biti.

@Motorola Dejan Da li se kod nas ocekuje ovako nesto i slicna cena ili da pazarim u nemackoj ?
1768459855118.png

Posle apdejta na A15 desava se da ekran pada na 60Hz i posle malo koriscenja (posle par otkljucavanja) vrati se na 120 hz. Desava se par puta u toku dana. Sve sam probao i da stavim na 120 hz i na 144 hz i na automatsko ali se problem i dalje javlja. Probao da restartujem i skroz ugasim telefon ali i dalje isto.
Motorola edge 40 neo

Ćao, počinje u narednih par dana.Promociju već možeš da vidiš na našem Instagram nalogu, dosta poklona ide uz telefon.

Ja ne vidim taj post na insta...cak sam vas zapratio i nista.

Ćao, prodaja je trebala da počne 20.02. ali je iz razloga logistike pomeren za 25.02.

A operateri ga nemaju🤣

Nazad
Vrh Dno