- Učlanjen(a)
- 19.03.2020
- Poena
- 95
Početak prodaje je pomeren za 25.02.2026
Kad spomenusmo poklone, video sam da idu i Moto Buds Bass slušalice. No, kada će se one pojaviti u prodaji, da mogu zasebno da se kupe?Ćao, pokloni dolaze samo kod operatera.
Učinilo mi se da sam na Instagramu video da su tamnosive (Moto Buds Bass) u pitanju. Kada će se one naći u praodaji?Uz Motorola Signature dolaze Motorola Buds
Kraj aprila, početak Maja se očekuju u prodaji.Zdravo @Motorola Dejan , da li se zna kada će se nove Moto Buds 2 slušalice pojaviti u prodaji kod nas?
Početak prodaje se očekuje za kraj aprila, početak maja.Kada pocinje prodaja Motorola Fold modela?
Ćao, dolaziće i crni, očekuje se u drugoj polovini aprila.Poštovanje.
Da li imate informaciju o dostupnosti novog Moto Watch u crnoj boji? Koliko sam video samo na par mesta je dostupan u sivoj boji sa metalnom narukvicom i zelenom silikonskom, pa me zanima hoće li biti i crnog?
Moto Buds Bass model slušalica još uvek nije dostupan u Srbiji. Je l' će ih biti uopšte kod nas?Došlo je do pomeranja očekujemo da u Srbiji bude kraj februara ili prva polovina marta
Izvinjavamo se, stigli su ali zbog nekih izmena za sada neće ići u slobodnu prodaju.Moto Buds Bass model slušalica još uvek nije dostupan u Srbiji. Je l' će ih biti uopšte kod nas?
Pozdrav Dejane, da li je prodaja Moto Buds 2 slušalica odložena za kasnije? Trenutno ih nema ni kod jednog prodavca.Kraj aprila, početak Maja se očekuju u prodaji.
Treba da se pojave u prodaji do kraja mesecaPozdrav Dejane, da li je prodaja Moto Buds 2 slušalica odložena za kasnije? Trenutno ih nema ni kod jednog prodavca.
Noviji modeli Motorole ih imaju. Koji je tvoj model?A zar ih Motorola ima?
Gledam sada kod sebe i nema ih u ovih mojih devet Disabled apps..
Pogledajte prilog 539477
.. što znači da ih je i bilo - bilo je uninstall.
Razlog je to sto ne verujem Facebook-u uopste (Meta-i generalno), cak ni kada je disable-ovan.Kao i za sve ostale uređaje - zvaničan način ne postoji. Ima nekih third-party alata, ADB metode, Shizuku + Canta ...
Mada ne znam zašto bi ti smetale. Disejblovane se ne apdejtuju i i zauzimaju malo prostora
moto g15 power.Noviji modeli Motorole ih imaju. Koji je tvoj model?
Motorola G57 power nije, a Motorola G7 power se očekuje u drugoj polovini juna.Da li su u Srbiji zvanicno dostupni Motorola moto g67 power i Motorola moto 57 power ?
Mislite g67 power?Motorola G7 power se očekuje u drugoj polovini juna.
Tako je Motorola G67 Power.Mislite g67 power?
Može li se znati zašto se toliko kasni sa dolasnom na tržište Srbije, pošto se Motorola moto g67 power pojavio prvi put na tržištu pre 6 meseci?Tako je Motorola G67 Power.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari