- Učlanjen(a)
- 19.03.2020
- Poena
- 95
Početak prodaje se očekuje 14.11.2025 kod svih partnera.
Da li ste sigurni da prodaja startuje danas? Telefona nema ni na jednom sajtu operatora niti kod prodajnih partnera.Početak prodaje se očekuje 14.11.2025 kod svih partnera.
superfon.rs
Promenili su cenu, verovatno u toku dana. Isto kao i Shoppster. Prvo su sa 125K rsd spustili na 100K, pa tek onda na 75K.![]()
Motorola Edge 70 12/512GB, Zelena (Bronze Green) - Superfon
Ultra-tanak i moćan: Motorola Edge 70 u Bronze Green boji donosi Snapdragon 7 Gen 4, 12/512GB memorije, 6.7″ 120Hz ekran i 4800 mAh bateriju. Šok cena !superfon.rs
Nepostuju svi bas cene.
Zdravo @Motorola Dejan , je l' ima novih informacija u vezi sa Moto Buds Bass slušalicama? Kada će početi prodaja u Srbiji?Očekuju se u decembru.
Došlo je do pomeranja očekujemo da u Srbiji bude kraj februara ili prva polovina martaZdravo @Motorola Dejan , je l' ima novih informacija u vezi sa Moto Buds Bass slušalicama? Kada će početi prodaja u Srbiji?
Moj savet je da sačekaš i uzmeš ovde, siguran sam da nećeš biti razočaran.@Motorola Dejan Da li se kod nas ocekuje ovako nesto i slicna cena ili da pazarim u nemackoj ?
Pogledajte prilog 523650
Kada bi trebalo da počne prodaja u Srbiji?Moj savet je da sačekaš i uzmeš ovde, siguran sam da nećeš biti razočaran.
Početak prodaje je 20.02. 2026Kada bi trebalo da počne prodaja u Srbiji?
Ćao, početak prodaje se očekuje u drugoj polovini marta.
Pozdrav Dejane, da li je počela prodaja ovog telefona? Na sajtu nema nikakvih vesti (saopštenja).Početak prodaje je 20.02. 2026
Pojavila se danas u Gigatronu, ali nema poklona uz telefon.Ja ne vidim taj post na insta...cak sam vas zapratio i nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari