D
Deleted member 253540
Guest
Ma na LN i 6k😁. Jos su izbacili neku ver ove ploce za te stvari.Ili 45k+ ili ništa 😀
Ma na LN i 6k😁. Jos su izbacili neku ver ove ploce za te stvari.Ili 45k+ ili ništa 😀
Ma ti bi ga olesio, za 5 dana bi ga sredio da ne moze da dodje ni do 5Ghz.Na vodi, mada direct die je.
LAdno si ga skalpirao?Evo lešim ga već godinu dana tako.
Ja sam razumio da imas 4 stapa na 6000MHz Cl30, sto do sada na 100+ kombinacija nisam vidio da radi out of box, bez manuelnog tweak-ovanja.Moze sto ne moze.
Nista ja posebno nisam uradio. Samo sam ucitao XMP1. Oduzeo 800Mhz i skinuo voltazu na 1.23v. Nista nisam podesavao drugo za mem. Za procesor poskidao napone naravno i to je to. Sve radi stabilno komp se ne cuje ide do nekih 73c pod heavy optercenjem, sa poprilicno dobrim grejanjem, posto idem u sorcu i majci po kuci. Pratim za sada je ok sve. Ponasa se normalno.
Pogledajte prilog 523126
Meni je ok.Ja sam razumio da imas 4 stapa na 6000MHz Cl30, sto do sada na 100+ kombinacija nisam vidio da radi out of box, bez manuelnog tweak-ovanja.
Uglavnom, bitno da ti je sistem 100% stabilan, i 6000MHz Cl36 je odlicno.
Ladno.LAdno si ga skalpirao?
DObro je meni i ovako. I da imam vremena mrzelo bi me.
Cool, ko voli i ima vremena. Mene bi mrzelo da se sa time zamlacujem. I ovo me mrzelo da namestam.Ladno.
Samo paint da radi i one minice. 😁Namešten je na 200W, custom PBO limiti CO. Max može i 47k+ u CB23, ali onda troši dosta više i nepotrebno mi je. Browser dobro radi i na ovim podešavanjima 😂
Surovo si ga sklapirao...Nema vise kud.Da, ali pre toga surov test stabilnosti svega.
Ipsada daj AM4 bolje dizjaniran socket.dokle god ih kupujemo
NIsam bas najbolje razumeo. Amazon prodaje samo nove stvari? Mislis da je neko tu plocu vratio (uvalio) a dobio refund. Kao sa ovim procesorom?Problem Amazona je sto ne proveravaju vracenu robu. Neko je kupio taj CPU, ubacio drugi u kutiju, odradio refund i to je to. CPU je vracen Amazonu, njima se cinilo da kutija nije otvarana i prodali ga opet.
Meni je tako stigla ASUS ROG STRIX X670E-I GAMING WIFI, kao zapakovana a unutra ploca bez najlona, pratece opreme i dlakama ko zna kakvih spodoba. Sreca pa sam je vratio bez problema, iako je Amazon pokusao nakon reklamacije da mi je uvalja uz 50e popusta.
Ja sam uradio sve sto sam mogao. Undervoltovao sam debelo nema vise kud. Nema razloga da crkne, pa sad...Boze moj i da crkne zato i sluzi garancija, imao sam 9950x nekih 9 meseci radio je fantasticno, sada sam nekih 5 meseci na 9950x3d koji takodje radi fantasticno, ploca je Asus Rog Crosshair x870e Hero
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari