Pravimo us nalog ili nije bitno?Pravite svakom detetu zaseban nalog. Svi će imati online pristup, samo će nalog na kom je kupljen imati stream. Ostalo sve radi na svim nalozima.
Pravimo us nalog ili nije bitno?Pravite svakom detetu zaseban nalog. Svi će imati online pristup, samo će nalog na kom je kupljen imati stream. Ostalo sve radi na svim nalozima.
Kako ste uspeli?Napravio nalog na indijskom regionu, sve proslo lagano za 2 minuta. Kupio sam nekoliko igrica nasom platnom karticom isto bez problema.
Pa upisi neku adresu u Indiji.Kako ste uspeli?
Imamo nalog, ukucamo nasu platnu kraticu iz Srbije, ali nam trazi podatke , adresu ili postcode u Indiji , to ne mozemo promeniti na Srbiju.
Probaj staviti adresu nekog hotela u Mumbai-u... nisam kupovao igrice još, ali sam stavio za pretplatu neku adresu ni ne sećam se koju.Kako ste uspeli?
Imamo nalog, ukucamo nasu platnu kraticu iz Srbije, ali nam trazi podatke , adresu ili postcode u Indiji , to ne mozemo promeniti na Srbiju.
Kod mene u ulici se izdaje stan, evo ti adresa pa se "useli"Kako ste uspeli?
😂😂😂 legendo!Kod mene u ulici se izdaje stan, evo ti adresa pa se "useli"
Akbar Rd
New Delhi
110011
India
Ti si ona ulica kod Đžudžu Bongazija pa prekoputa štanda sa lubenicama?Kod mene u ulici se izdaje stan, evo ti adresa pa se "useli"
Akbar Rd
New Delhi
110011
India
Nisam primetio ranije, ali slično je i kod mene. Malo je manji razmak, ali ne naleže potpuno, spoji se kad pritisnem odozgo i vrati se kad pustim. Pretpostavljam da je normalno. Nemam nikakvih problema od juna, mada slabo koristim disk drive.Pozdrav svima. Pre par dana sam kupio PS5 Pro i dodatni disc drive. Pre montaže sam pogledao nekoliko YT klipova da bih bio siguran da sve uradim kako treba. Skinuo sam masku sa konzole, ubacio disc drive (lepo je legao na mesto) i zatim stavio novu masku koja dolazi uz disc drive. Sve žabice su lepo "kliknule“, ali kada okrenem konzolu i pogledam sa donje strane, vidi se mali zazor između maske i kućišta, kao da maska ne naleže potpuno. Skinuo sam i ponovo namestio još jednom, misleći da prvi put nije legla kako treba, ali je situacija ista. Kada blago pritisnem rukom, maska legne, ali čim pustim, zazor se ponovo vidi.
Konzola inače radi savršeno i normalno čita diskove, nema buke ni vibracija.
Da li je još neko primetio isto i da li je ovo normalno kod PS5 Pro + disc drive maske?
Izvinjavam se ako sam napisao u pogrešnoj temi.
Hvala na odgovoru. Danas mi je stigao držač za konzolu i postaviću je da stoji horizontalno tako mi manje mesta zauzima ispod tv-a i zazor se uopšte ne vidi kada konzola stoji horizontalno.Nisam primetio ranije, ali slično je i kod mene. Malo je manji razmak, ali ne naleže potpuno, spoji se kad pritisnem odozgo i vrati se kad pustim. Pretpostavljam da je normalno. Nemam nikakvih problema od juna, mada slabo koristim disk drive.
Hvala za sliku. Generalno što se same konzole tiče prezadovoljan sam. Ghost of yotei u 4k preko 60hz soni se ne čuje.Moj je od prvog dana horizontalno, samo na onim nožicama i ne vidi razmak tu na ćošku. Sad kad pogledam, vidi se samo gde probija svetlo pod određenim uglom na mestu jedne spojnice.
Mislim da je sve to normalno, ni kvalitet plastike ni kontrola kvaliteta nisu na zavidnom nivou generalno. Prethodni dualsense kontroler mi je malo grebao desni dlan na mestu gde se plastike nisu spajale najsrećnije.
Da, i ja imam prvu verziju (pre-order) i kontroler je kao nov, nema drifta, sve ok.
Ja sam uteefio 2 lose baterije koje i pored zamene ne rade… Ako neko ima pozitivno iskustvo s nekom, neka okaci…Zameni bateriju to ti je 10 minuta posla. Imaš ih na aliju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari