NjegovaWisost
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2008
- Poena
- 395
Znam da je zamenim, nije problem mi rastaviti ceo dzojped i sastaviti, nego sam imao 2 losa iskustva sa Alija pa reko da se ne zeznem ponovo 🫣
Ti si se ladno probudio i prevagnuo 🤣 ili si zaspao sa odlukom nema trećeJa sam na KP našao oglas za zamenu baterije na dualsense.
Stavljena je baterija sa duplo većim kapacitetom u odnosu na originalnu.
Mislim da je bilo 1300 din ukupno (baterija + zamena).
Nemam živaca ni volje da se sam zezam sa tim, lakše mi je bilo da odnesem.
Zaista drži dugo, nisam merio ali utisak mi je sigurno bar 6-7h igranja.
Drugi kontroler (onaj što je došao uz konzolu) mi i dalje završava posao. Iako je i njemu opao kapacitet baterije, to i dalje prihvatljivo, drži 2h+.
Ako ne odlučim da menjam konzolu za Pro verziju (a sve više naginjem ka Pro), uradiću i na njemu zamenu baterije i analoga na hall effect.
Razmišljam o Pro jer mi je sve realnije da PS6 neće izaći pre 2029, a mislim da će i PS5/PS5 Pro uskoro da dobiju novo poskupljenje usled RAM i SSD/NVME krize.
Šta je ovo? HR nalog? Jel ga ima neko? Kako se registrovati?
Kako se niko jos nije setio da se vratimo na rezanje diskova (blu ray, cega god) 😆Pa bukvalno, čuo lepe vesti na poslu, petak jutro, moralo je odmah da se počasti 🥳 Ovaj januar je lepo krenuo (RTX 5080 + Pro)
Plus, kako je krenulo dolazi vreme kad će tih 2TB u konzoli da vredi kao 70% Proa. Ne bi me čudilo d uskoro sve konzole odu gore 30%
Jel moze naša kartica na PS? Mislio sam da moze samo na Gift card i da samo za XB prolazi nasa kartica.Toplo savetujem da vežeš platnu karticu ili Pay Pal na PSN nalog i tako kupuješ. Ove cene u gejmsu su klasično dranje.
Kartica je iz katarske banke posto zivim u Dohi, a nalog je filiprii. Inace pre nedelju danas sam sve normalno kupovao i odjednom se desio problem.Који налог је у питању, која картица?
nalog je filiprii
Registrovan je na US regionNa koji region je registrovan nalog?
Bukvalno kada pokusam da npr dodam opet karticu u Sony izbacuje error takodje, ne samo pri kupovini. Izgleda kao da je Sonyjev payment service totalno zakazao.Ne rade kartice kako treba danima ljudi pišu. Nisam probao ali vidim po poruka. Doduše naše za Katar je bio jedan post, mozda je isto tvoj.
Isto unidentified error, probao sam i tu varijantuSta se desava prilikom pokusaja kupovine na us nalogu preko apple pay-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari