Šta je novo?

PlayStation 5 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju

Da li moze neko da mi kaze odakle je pouzdano uzeti PS+ pretplatu premium, extra ili essential? Da li imaju neki validni provereni site-ovi ili mora direkt preko sony? Vidim da ima na g2a ali zale se ljudi da su dobili kodove koje ili nisu mogli da iskoriste ili je tipa nalog ugasen posle nekog vremena. Moj nalog je na US jos kada sam imao PS4.

Samo preko PSN dopune se može kupiti PS Plus pretplata. Preko tih i sličnih sajtova se dobijaju nalozi i to je pitanje koliko dugo će oni raditi.

Hvala ti na odgovoru. Pretpostavio sam da je tako neki fazon cim sam procitao par komentara, ali nisam bas bio siguran.

Inace jel bude nekad neki popust za PS plus pretplatu i kada ili im je uvek ta cena sto je na site-u?

Hvala ti na odgovoru. Pretpostavio sam da je tako neki fazon cim sam procitao par komentara, ali nisam bas bio siguran.

Inace jel bude nekad neki popust za PS plus pretplatu i kada ili im je uvek ta cena sto je na site-u?
Bude povremeno. Bolo je za tipa Crni petak, pa za NG, dan zaljubljenih čini mi se. Tada sam ja uzeo. Moguće da će da bude za uskrs. Prati i budi strpljiv.

Ja sam uvek obnavljao tako sto uzmem kod za Essential sa nekog sajta i onda preko PSN-a uradim upgrade na extra i izadje 10ak dolara jeftinije na kraju.

Da li kozes da podelis samo sa kojih site-ova si uzimao Essential i kako si radio upgrade, koja je procedura? Verujem da bi znacilo svima.

Pa nema neke pameti, nadjes kod na nekom od sajtova (cdkeys, g2a ili gde god ima jeftinije) i onda tamo na PSN-u odes u subscription management i sam ti ponudi da uradis upgrade na veci plan i doplatis tu razliku iz wallet-a :)

Nazad
Vrh Dno