Ukratko, nisam imao problema, dok sam bio na default podešavanjima.
Ali pošto imam ručno podešen RAM (ugašen EXPO, manuelno podešeni i zategnuti tajminzi i naponi (provereno sve sa TM5 i ycrancher-om), upaljen PBO (trenutno povećani PPT, TDC i EDC, scalar 1x, CO i CS trenutno ugašeni), imao sam par 00/0d/36 kodova pri paljenju. Gašenje napajanja na prekidač je rešavalo ove situacije, kod mene. Ovo iskustvo imam na 2 računara, Taichi Lite iz potpisa koristim od decembra 2024. godine a od oko juna prošle godine je OC-ovan. EDIT: BIOS verzije od 3.16 sve do trenutnog 4.04.
Drugi 9950X sa MSI B850M Gaming Plus pločom je imao jedan slučaj upaljene dve diode pri paljenju, kad sam bio preoptimističan sa podešavanjima za RAM. Rešeno sa CMOS Reset-om. Ovaj komp sam sastavio u decembru 2025.
Na oba kompa je isključen Sleep, generalno ga ne koristim, a redovno koristim hibernaciju.
U mom slučaju verovatno imam problem sa nekim od napona za RAM ili SOC (IOD, tj. memorijski kontroler), ali nisam uspeo utvrditi koji tačno. Oba računara su non-stop u upotrebi (posao, renderovanje, deca gejming) i nije bilo nikakvih drugih znakova nestabilnosti.