Baš sam hteo da pitam kakve su to gluposti, kako to da ugasim?Da li ste probali u Vajberu da otkucate u poruci neku od sledećih reči: banka, kredit, pare, plata...?! 🤣
Pa bre bi pare bacio na rulet nego platio za neki premium messanger, imao ih 200 za džabe.Izgleda da ću početi da plaćam 😎
Za ovu glupost na Viber sa nuđenjen kredita određene banke pala je prijava efektive
Nadam se da im više takva glupost nikad neće pasti na pamet.
Pa nije baš u istoj prostoriji, osim u baš retko naseljenoj sredini u slučaju blackouta efektivno imaš mrežu koja (kako tako) funkcioniše.
www.windowscentral.com
Ne zna se, ali verovatno neće skoro jer svaki operater mora da uloži pare da bi ga omogućio svojim korisnicima... A realno i briga ih, nije im vredno ne mogu da zarade na tome, a i prosečni korisnici ni ne znaju šta je to.Da li se zna da li ce i kad proraditi RCS u Srbiji?
Telefon je S25+, sat je Garmin FR970.Od jutros mi Garmin ne prikazuje Viber obaveštenja. Probao sam Settings/Notification, uključeno je. Probam da isključim, uključim, ne menja stvar.
Za SMS kada isključim, ne stižu obaveštenja. Čim uključim, stižu.
Probao reset telefona, reset sata, ali nema promene.
Probao sam da u Connect uključim da sve aplikacije šalju obaveštenje, rrko' možda sam blokirao neki servis. Nema promene. Gmail, SMS, What's Up, sve radi, samo Viber ne šalje na Garmin.
Viber obaveštenja uredno izlaze na ekranu kola preko Android Auto.
Neka ideja šta se desilo?
Update: jedino što sam uspeo da utvrdim da se promenilo - Viber je juče imao update. Obaveštenja uredno stižu na telefonu, samo ih sat ne prikazuje. Bio sam ubeđen da Garmin Connect prikazuje samo ono što OS prikaže, a ne da prati svaku aplikaciju posebno.
So, with that in mind, please take into account the fact that from May 9, Meta will be able to see and listen to what you send or receive on Instagram. And so will the governments that ask it for your data.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari